- Член од
- 25 ноември 2018
- Мислења
- 317
- Поени од реакции
- 667
Ni mi Mi iz Bosne nismo nista bolji.Izgleda srpski nogomet i hrvatska košarka da su isti.Imena su tu,rezultat nula.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ni mi Mi iz Bosne nismo nista bolji.Izgleda srpski nogomet i hrvatska košarka da su isti.Imena su tu,rezultat nula.
a ovo li je neko novo zanimanje valjda "zajebator"ma kakva ozbiljnost, veliki sam ti ja zajebator![]()
ma da, svi me zajebavajua ovo li je neko novo zanimanje valjda "zajebator"![]()
Prićaš gluposti.. Ajd izvadi iz tvviet.gs sve usere..U 2 min im se sa servera svi useri povade ali bukvalno svima.Toliko o zastiti.
Sta se stalno foliraš s tim kanalom.. Taj jedini i radi u toj listi a kasnije izbacuje.. Ako te zanima imam normalnu koja radi.. Ali ne pada mi na pamet da ljepim ovdje...
nije jediniSta se stalno foliraš s tim kanalom.. Taj jedini i radi u toj listi a kasnije izbacuje.. Ako te zanima imam normalnu koja radi.. Ali ne pada mi na pamet da ljepim ovdje...
Ovo je bila samo replika na njegovo ne istinito izlaganje.. Da je rekao pola servera i ne dvije minute nego sat vremena.. Nebi ništa napisao..
Zavisi kojeg... Ali sta da ja prićam.. Onaj tko nezna ionako ne vjeruje.. A onaj tko zna ljubomoran je.. Pola ih ovdje ionako samo zajebava s duplim nikovima.. Ja mislim da sam ja jedini koji je na svim forumima a istim nikom i da svugdje imam samo taj jedan..nije jedini
a, eto vidis sad si ti otkrio tajnu
znaci, pola servera za sat vremena
Staro jbg.. Više nepiše 'premium'i onda neko drugi objavi nesto, sto je tebi vredno
Автоматски споено мислење:
velika je greska, sve ovo preozbiljno shvatati
sto se nervirati oko stvari, na koje ne mozes da utices
Автоматски споено мислење:
vazno da dize zivacStaro jbg.. Više nepiše 'premium'
+1Ja mislim da sam ja jedini koji je na svim forumima a istim nikom i da svugdje imam samo taj jedan..