Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zato da bi ubili konkurenciji server i posao...
Da, ali ovo se po meni ne može nazvati nelojalnom konkurencijom. Ako ja ulažem u svoj proizvod i on je bolji , u ovom slučaju recimo , zaštićeniji , stabilniji zašto ne bi bušio nekoga tamo gdje je slab i gdje neće ili ne zna da uloži da bi bio konkurentniji.
Tako je u svakom sektoru , građevini , zdravstvu itd ..samo se to radi na malo suptilnije načine. Ljudi kapitalizam je odavno na snazi , sage o socijalistickom i radnickom samoupravljanju su se davno raspršile kao perle od đerdana.

Da, ali ovo se po meni ne može nazvati nelojalnom konkurencijom. Ako ja ulažem u svoj proizvod i on je bolji , u ovom slučaju recimo , zaštićeniji , stabilniji zašto ne bi bušio nekoga tamo gdje je slab i gdje neće ili ne zna da uloži da bi bio konkurentniji.
Tako je u svakom sektoru , građevini , zdravstvu itd ..samo se to radi na malo suptilnije načine. Ljudi kapitalizam je odavno na snazi , sage o socijalistickom i radnickom samoupravljanju su se davno raspršile kao perle od đerdana.
Po moe razmisluvanje ti si sebicen covek i samo bi mislel na svojot gaz,pa ne se site finansiski spremni da ulozat u biznisot,nekoi imaat pogolem oset za biznis so pomalku pari ,jasno treba vreme da go razvie toa.A ti so povise pari i pomal oset za biznis bi gledal da go unistis.
Mnogu sebicno i necovecki.Znaci ti na pogolemite im go dozvolil monopolot ,da nemaat konkurencija i jasno da pljasckaat ,povisoki ceni odnosno pretplata.

Znaci,samo privatno osigurani mogu ici doktoru?Jbo. sirotinju o_O Sve prodavnice sto nude robu jeftinije,treba unistiti i samo da kupujemo u luksuznim radnjama?Jbo.sirotinjuo_OSamo vile kupovati ili iznajmivljati?Jbo.sirotinjuo_O Monopol je surova vrsta kapitalizma i ne podrzavam ga.Hocu da imam izbor i da sam odlucim sta da kupim.:)
Автоматски споено мислење:

Kud bas tu sa 3 konekcije koju ja gledam :несвест: :sick::icon_lol:

Znaci,samo privatno osigurani mogu ici doktoru?Jbo. sirotinju o_O Sve prodavnice sto nude robu jeftinije,treba unistiti i samo da kupujemo u luksuznim radnjama?Jbo.sirotinjuo_OSamo vile kupovati ili iznajmivljati?Jbo.sirotinjuo_O Monopol je surova vrsta kapitalizma i ne podrzavam ga.Hocu da imam izbor i da sam odlucim sta da kupim.:)

Kud bas tu sa 3 konekcije koju ja gledam :несвест: :sick::icon_lol:
sto se pre naviknemo, lakse ce nam biti ;)

Po moe razmisluvanje ti si sebicen covek i samo bi mislel na svojot gaz,pa ne se site finansiski spremni da ulozat u biznisot,nekoi imaat pogolem oset za biznis so pomalku pari ,jasno treba vreme da go razvie toa.A ti so povise pari i pomal oset za biznis bi gledal da go unistis.
Mnogu sebicno i necovecki.Znaci ti na pogolemite im go dozvolil monopolot ,da nemaat konkurencija i jasno da pljasckaat ,povisoki ceni odnosno pretplata.
Nisam te bas najbolje razumio , ali da se vratimo na konkretan slucaj.
I jedan i drugi vlasnik providera rade nelegalno , dakle...kradu i preprodaju.
Mi opet clanovi foruma krademo od njih, odnosno od ljudi koji placaju da bi to gledali.
E onda nas odjednom obuzmu izljevi morala i pocinjemo moralisati kako je ovaj prvi nemoralan jer objavljuje liste ovog drugog :D
Pa mislim stvarno :D

davno sam batalio utopijski pogled na svet ;)

Nisam te bas najbolje razumio , ali da se vratimo na konkretan slucaj.
I jedan i drugi vlasnik providera rade nelegalno , dakle...kradu i preprodaju.
Mi opet clanovi foruma krademo od njih, odnosno od ljudi koji placaju da bi to gledali.
E onda nas odjednom obuzmu izljevi morala i pocinjemo moralisati kako je ovaj prvi nemoralan jer objavljuje liste ovog drugog :D
Pa mislim stvarno :D
kako god okrenes, najebe sirotinja :D

bilo, ostalo, a tako ce i biti ;)

a, sto se corone tice - kad mnogo cackas prirodu, dobijes coronu ;)

Последно уредено:
A, sad malo filozofiranja, nece biti na odmet ! :D
Sto sam stariji, sve sam ubedjeniji, da priroda ima odgovor na sva ljudska pitanja !
Cak i ove medjuljudske (medjuneljudske) odnose u IPTV svetu, objasnjavam zakonima prirode !
Il' si bos, il' si hadzija !
Lav ne dira slona, nosorog ne dira lava ..... i uvek najebe neka zivuljka i biljka !
Zanemarujemo zakon jaceg i mocnijeg, i uzalud se nadamo da ce zec pojesti kurjaka !
Pravda i postenje su samo za naivne !
Kad to shvatimo, i pocnemo da igramo po "prirodnoj" muzici,
bice nam lakse za podneti teret ovog zivota ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom