pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radi to normalno kao m3u,ne treba ti stbemu.E vidis nije mogao kad sam pokusavao, ima nekih 2-3 meseca, od tad nisamSad cu te udavim na Skajpu, vuci dupe tamo
Da, ali ovo se po meni ne može nazvati nelojalnom konkurencijom. Ako ja ulažem u svoj proizvod i on je bolji , u ovom slučaju recimo , zaštićeniji , stabilniji zašto ne bi bušio nekoga tamo gdje je slab i gdje neće ili ne zna da uloži da bi bio konkurentniji.Zato da bi ubili konkurenciji server i posao...
Treba mi za STB jer gledam na Amazon Firesticku ali napravio sam i za STB. Hvala svakakoRadi to normalno kao m3u,ne treba ti stbemu.
Po moe razmisluvanje ti si sebicen covek i samo bi mislel na svojot gaz,pa ne se site finansiski spremni da ulozat u biznisot,nekoi imaat pogolem oset za biznis so pomalku pari ,jasno treba vreme da go razvie toa.A ti so povise pari i pomal oset za biznis bi gledal da go unistis.Da, ali ovo se po meni ne može nazvati nelojalnom konkurencijom. Ako ja ulažem u svoj proizvod i on je bolji , u ovom slučaju recimo , zaštićeniji , stabilniji zašto ne bi bušio nekoga tamo gdje je slab i gdje neće ili ne zna da uloži da bi bio konkurentniji.
Tako je u svakom sektoru , građevini , zdravstvu itd ..samo se to radi na malo suptilnije načine. Ljudi kapitalizam je odavno na snazi , sage o socijalistickom i radnickom samoupravljanju su se davno raspršile kao perle od đerdana.
Kud bas tu sa 3 konekcije koju ja gledam
sto se pre naviknemo, lakse ce nam bitiZnaci,samo privatno osigurani mogu ici doktoru?Jbo. sirotinjuSve prodavnice sto nude robu jeftinije,treba unistiti i samo da kupujemo u luksuznim radnjama?Jbo.sirotinju
Samo vile kupovati ili iznajmivljati?Jbo.sirotinju
Monopol je surova vrsta kapitalizma i ne podrzavam ga.Hocu da imam izbor i da sam odlucim sta da kupim.
Автоматски споено мислење:
Kud bas tu sa 3 konekcije koju ja gledam![]()
![]()
Ma ja nisam navikao na luksuz.Jos dok sam bio mali "u mene mi mater govorila":"stegni kais sine, ne rasipaj se"sto se pre naviknemo, lakse ce nam biti![]()
sve su to samo zakoni prirodeMa ja nisam navikao na luksuz.Jos dok sam bio mali "u mene mi mater govorila":"stegni kais sine, ne rasipaj se"![]()
Nisam te bas najbolje razumio , ali da se vratimo na konkretan slucaj.Po moe razmisluvanje ti si sebicen covek i samo bi mislel na svojot gaz,pa ne se site finansiski spremni da ulozat u biznisot,nekoi imaat pogolem oset za biznis so pomalku pari ,jasno treba vreme da go razvie toa.A ti so povise pari i pomal oset za biznis bi gledal da go unistis.
Mnogu sebicno i necovecki.Znaci ti na pogolemite im go dozvolil monopolot ,da nemaat konkurencija i jasno da pljasckaat ,povisoki ceni odnosno pretplata.
kako god okrenes, najebe sirotinjaNisam te bas najbolje razumio , ali da se vratimo na konkretan slucaj.
I jedan i drugi vlasnik providera rade nelegalno , dakle...kradu i preprodaju.
Mi opet clanovi foruma krademo od njih, odnosno od ljudi koji placaju da bi to gledali.
E onda nas odjednom obuzmu izljevi morala i pocinjemo moralisati kako je ovaj prvi nemoralan jer objavljuje liste ovog drugog
Pa mislim stvarno![]()