da ali nije mi nitko crtao. sam sam skontavao..
dok ovdje neki napadaju šotu kad postavi sliku, ja sam iz pojedinih slika dosta skuzio..
prvo bi je povećao i pogledao svaku sitnicu. i mogu ti reći da nekad slika govori stvarno 1000 rijeći
koji si ti nik imao ranije
Ma ja cijenim to kad isčitaš i naučiš , i sam sam pročitao pitaj Boga koliko i član sam na barem 30-40 raznih svjetskih foruma na ovu temu , ali ti kažem opet da bi bilo ko, bilo šta naučio neko je morao prije toga ostaviti zapis o tome negdje ...bilo da je zapis u slici , tekstu , tutorijalu , nebitno ..valjda je to barem jasno.
Slažem se da ne treba servirati na tacni nikom , pogotovo ako vidis da osoba nema volje ni za čim, a istovremeno je halapljiva i prozdrljiva da proguta baš sve, ali pomoći moraš ako te se upita ...pa ako nemaš vremena danas, onda sutra , prekosutra ...to je ljudski čovječe.
A ne , ja tebi poslao tako jednostavno poruku, tako jednostavno pitanje da li nalazis necim osim wotwebom port i ti ne odgovoris .. ne znam , ali ja to ne mogu shvatiti jednostavno.
Na stotine sam poruka dobio od kraja novembra kad sam se ponovo tu registrovao , na svaku sam odgovorio, ako ne danas , onda sutra , prekosutra ili za 5 dana ..jedino ako mi je neka promakla kad sam slao ona uputstva jer sam tad bio bas prezatrpan porukama.
Kupovao sam ljudima tu skenere od ZugZanga koji bi me zamolili , preko paxfula mijenjao eure za bitcoine ,placao svojim parama pa onda cekao da mi oni plate , znao ostavit po pola dana da to odradim pa šta sad ..tu smo valjda da se pomažemo , ako imam samo ja listu i samo je ja gledam pa popišam se na nju odmah !
Nisam se mogao sjetiti kad sam se vratio na kajganu koji sam nick imao prije tu pa sam se ponovo registrovao , a na SF sam imao isti ..