Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ti Boga mi ko dijete , pa ideja čovjeku dođe odjednom i nadahnuće ...sinoć mislio jedno danas drugo jebiga.
Nego zbog povećanog obima posla primoran sam tražit asistenta , inbox mi gori . Jesi li zainteresovan da te ugradim u biznis?
Zemo,mogu li ja biti asistent pola meni pola šarcu dajem!

Evo dok nismo počeli sa nacionalnošću i zapucali još jednom jedni na druge i nakon veoma uspešne kobile od koje je 90% foruma postalo " besno :vozbud: "

Vraćamo se u mladost pre nego nas politika zavadila, sa mladom Jugoslovenkom :pos:
prvih pet na PM dobija jugoslovenku, bez pipanja :shok2: samo gledanje i to u stbem ili stalker player v3 :pistoldz:

Screenshot_1.jpg

Evo dok nismo počeli sa nacionalnošću i zapucali još jednom jedni na druge i nakon veoma uspešne kobile od koje je 90% foruma postalo " besno :vozbud: "

Vraćamo se u mladost pre nego nas politika zavadila, sa mladom Jugoslovenkom :pos:
prvih pet na PM dobija jugoslovenku, bez pipanja :shok2: samo gledanje i to u stbem ili stalker player v3 :pistoldz:

Прегледај го приврзокот 231683
guraj

Odoše sve Jugoslovenke
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20200131-235721.png

Последно уредено:
Odoše sve Jugoslovenke
Автоматски споено мислење:

Neodgovara mu to ti i kaze da nisi fer sto si oktrecio na slici dole (belo mu sve deo-delove linka ) pre /get.php?

Nisi fer sto si krecio delove linka
screenshot_3-jpg.231488

Neodgovara mu to ti i kaze da nisi fer sto si oktrecio na slici dole (belo mu sve deo-delove linka ) pre /get.php?

Nisi fer sto si krecio delove linka
screenshot_3-jpg.231488
Lepoh mu rekao da ne razumem, al ne vredi, ja ne razumem, a on ponavlja isto, a sve k... (da ne ponavljam muka mi je) otišle!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom