Bolju reklamu nisi mogao naci...cekamo sljedecu...Baš kad htedoh da izbacim novu foru, kobila me dotukla načisto
![]()

Bolju reklamu nisi mogao naci...cekamo sljedecu...Baš kad htedoh da izbacim novu foru, kobila me dotukla načisto
![]()
Zemo,mogu li ja biti asistent pola meni pola šarcu dajem!Ti Boga mi ko dijete , pa ideja čovjeku dođe odjednom i nadahnuće ...sinoć mislio jedno danas drugo jebiga.
Nego zbog povećanog obima posla primoran sam tražit asistenta , inbox mi gori . Jesi li zainteresovan da te ugradim u biznis?
da nije malo peverznoMogu li ja dobiti ovu od kobile?
Ne da zemo, sve sebi hoće..Zemo,mogu li ja biti asistent pola meni pola šarcu dajem!
@dadoxy Imaju li Bosanci kakvih povlastica???Posto vec u privatnim porukama imam 5 rezervacija za veceras morat cemo vas pomjerit za sutra. Za detalje vam se javim u p.m. Naravno taj popust je zagarantovan.
Čuj to..a kunu se u nacionalnu ravnopravnost..Jbga, Sultan izgleda crko, "Sve njihovo" me izbacili doživotno..prostor mi sve manji..@dadoxy Imaju li Bosanci kakvih povlastica???
gurajEvo dok nismo počeli sa nacionalnošću i zapucali još jednom jedni na druge i nakon veoma uspešne kobile od koje je 90% foruma postalo " besno"
Vraćamo se u mladost pre nego nas politika zavadila, sa mladom Jugoslovenkom
![]()
Lepa Brena - Jugoslovenka - (Official Video 1989)
Label and copyright: Lepa Brena Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: lyrics: Arr: Video:www.youtube.com
prvih pet na PM dobija jugoslovenku, bez pipanjasamo gledanje i to u stbem ili stalker player v3
Прегледај го приврзокот 231683
Imaju brate, mogu platiti u dvije rate ...jedna ujutru , druga popodne@dadoxy Imaju li Bosanci kakvih povlastica???
Može brate , ne mogu osvojit ..evo učim ženu i djecu užurbano da mi asistiraju da pare ne idu iz kućeZemo,mogu li ja biti asistent pola meni pola šarcu dajem!
Lepoh mu rekao da ne razumem, al ne vredi, ja ne razumem, a on ponavlja isto, a sve k... (da ne ponavljam muka mi je) otišle!Neodgovara mu to ti i kaze da nisi fer sto si oktrecio na slici dole (belo mu sve deo-delove linka ) pre /get.php?
Nisi fer sto si krecio delove linka
![]()