Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
Ko nema ADSL i ne moze menja IP, nema briga, posle nekog vremena, 2 sata sigurno, proradice mu ART ako ima jos neku ali ispravnu listu.
Tvoju caku cu da probam neki drugi put, mrzi me sada da petljam oko toga jer cu morati svakako posle da resetujem ADSL da bi mi radilo na SMART TV. ALi bas me to zanima da probam..
Evo covek poslusao ,obrisao i radi mu.
proverio sam neke druge mac adrese koje imam i radi mi

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Evo covek poslusao ,obrisao i radi mu.
Evo i ja uradio, i NE RADI. Uskoro i snimak pa da stavimo tacku na tu pricu.

KAo sto vidis, NISTA dok se ne promeni IP adresa, tek kad sam na kraju promenio IP i stavio Belgiju, proradio i ART. Pre toga nista, ni brisanje foldera nije pomoglo.
Автоматски споено мислење:

Ne sum doletal druze od nikade, tuka sum od 2008 godina. Vie ste tuka padobranci so kojznae kolku nikovi. Pak ke povtoram sekoj sto e clen na SF vie tuka go cekate na noz. Odi si od tuka tamu od kade si dojden i prestani da ne maltretiras site ovde. Jasno? Ili ako sakas da ti napisam na srpski za da razberes ti i ostanatite kako tebe!!!

Za art. Prvo listata mora da se simne na "specificen nacin", nacin koj vie razni strumfovi ne go znaete.
Ako e mac adresata neispravna MORA de se izbrise onoj art folder zatoa sto sekoj sleden obid e neuspesen i sledi ban. Potoa da se proba so drug mac i taka se dodeka ne "upali".
Ako gledas vo VLC i istovremeno pustis na android box - sledi ban.
Ne obracam paznju na ovo tvoje iznad, ulicarski renik, obracam paznju na ovaj deo za ART. Imas video klip, upravo snimljeno, lepo se vidi da folder NEMA VEZE sa ART listama. Ne znam kakav ti hoces jos dokaz, razumes li prostim recnikom da ako hoces da ART radi moras da resetujes modem, ruter, koji kurac vec, prosto, da promenis IP adresu a ne brises neki tamo jebeni folder. Deset godina se jebem sa ART listama i za taj folder prvi put cujem, zasto? Zato sto MI NIKAD NIJE TREBALO DA BRISEM TAJ FOLDER, DOVOLJNO JE DA PROMENIM IP ADRESU I TO JE TO.

Последно уредено:

elmu986

BALKAN IPTV CLUB
Член од
5 мај 2016
Мислења
599
Поени од реакции
1.986
A kako ce da resetuje ruter ,onaj onaj ko nemoze da resetuje ruter?Ostaje ista IP.
Pa obrise datoteku Art ja moju brisem i na Tv-u i na kompu u vlc i radi mi posle Art
Moze i cmd/ipconfig /all/default gataway u browswer logujes se na router i tu zamjenis ip ili svoju mac adresu

Член од
8 април 2017
Мислења
1.876
Поени од реакции
3.122

KAo sto vidis, NISTA dok se ne promeni IP adresa, tek kad sam na kraju promenio IP i stavio Belgiju, proradio i ART. Pre toga nista, ni brisanje foldera nije pomoglo.

Ne obracam paznju na ovo tvoje iznad, ulicarski renik, obracam paznju na ovaj deo za ART. Imas video klip, upravo snimljeno, lepo se vidi da folder NEMA VEZE sa ART listama. Ne znam kakav ti hoces jos dokaz, razumes li prostim recnikom da ako hoces da ART radi moras da resetujes modem, ruter, koji kurac vec, prosto, da promenis IP adresu a ne brises neki tamo jebeni folder. Deset godina se jebem sa ART listama i za taj folder prvi put cujem, zasto? Zato sto MI NIKAD NIJE TREBALO DA BRISEM TAJ FOLDER, DOVOLJNO JE DA PROMENIM IP ADRESU I TO JE TO.
Jbt trebas im ko djeci crtat i radit video.. Haha... Dobar si

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464

Breeeej inaet cccc!!! Probaj da smenis mac, a da ne go izbrises toj folder. Zosto ti e banirana IP adresata od ART?

I pak ke te banira, resetiraj ti ruter sekoj den ako nemas druga rabota, a pricinata e sto ne znaes kako da ja simnes i azuriras listata.

I sto videa da stavis pak utre isto ke bide, pak ke resetiras ruter. Pak da povtoram zmaes li zosto tebe ti ja banira ip adresata a mene ne.

Ti rabotis na druga frekvencija, inaet i omraza. Ako ne mrazis nas makedoncite sto majka baras tuka???

Член од
27 јануари 2018
Мислења
41
Поени од реакции
12
Evo poklona za predstojece praznike, od mene za vas ! :)
Ko resi ovaj tezak matematicki zadatak, malo razmisli i nesto uradi, sam sebi osvaja lepu nagradu ! ;) :D
75010-6=?

Nista vise ne govorim ! :)
I, preporuka onom koji resi zadatak - ne govori nikome resenje i nagrada ce ti duze trajati ! ;) :D
http://cms.bossna-caffe.com:80/live.ts?channelId=1473&deviceMac=00:1A:79:80:7F:9E&uid=35698tvoj post 75004

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Tacno nekima ne vredi ni da se crta ni snima video klip.. Ma zajebi vise, pobedio si, u pravu ste. Ne da mi se vise raspravljati..

Al ajde pokusacu jos jednom.

Da li si jebeno normalan vise? KAD PROBAS ART SA MAC ADRESOM KOJA NE RADI, DOBIJES JEBENI BAN!!!. Dok ti ne promenis IP adresu NE RADI NI ART SA MAC ADRESOM ZA KOJU ZNAS DA JE ISPRAVAN. U VIDEO KLIPU KOJI SAM SNIMIO SAM POCEO SA NEMACKIM IP, POKRENUO SAM ART KOJI RADI I ON RADI KAO STO SI VIDEO. ZATIM SAM POKRENUO ART KOJI NE RADI I DOBIO SAM BAN, VISE NIJE RADIO NI ONAJ ART STO JE RADIO PRVI. ZATIM SAM OBRISAO FOLDER I OPET SAM PROBAO ART KOJI RAD, ALI NIJE RADIO JER SAM BANOVAN I NIJE POMOGLO BRISANJE FOLDERA KAO STO SI VIDEO. ZATIM SAM PROMENIO IP I STAVIO BELGIJU I ART STO INACE I RADI JE SADA RADIO. PROSTO JEBOTE, NE ZNAM STA MI TREBA DA SE UPUSTAM U RASPRAVE SA NEKIM KO NECE DA PRIZNA DA NIJE U PRAVU.

Samo vi lajkujte jadan drugom postice, cak i kad niste u pravu, samo pokazujete da smo u pravu kad kazemo za vas pojedine sa SF da ste kao neka sekta.

Последно уредено од модератор:
Член од
16 ноември 2013
Мислења
254
Поени од реакции
910
Pisi mala slova , nevici ,probudices mali deca.
:popce:
Ja sam izgubio volju da im objasnim u cemu je stvar,znam da sam sam pomogao coveku koji je trazio pomoc ovde na forumu .I to mi je bio cilj .
Covek je obrisao folder Art , probao i sad mu radi to sto mu nije radilo par dana i zahvalio mi se covek na pp.
Nemam snage da pojedincima snimam i crtam .
Ko razume o cemu je rec shvatice ko nezna vrti se u krug i snima snimke i pise i objasnjava nesto a opet nije ukapirao u cemu je problem i zasto covek nije mogao danima da koristi Art a sad kad je odradio sta mu je receno ,gleda Art.
E da jos nesto ,lako je tebi da se zezas sa dve mac adrese,problem je kad imas 1500 mac adresa sa userima i passwordima i sve to moras da proveris za jako kratko vreme.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom