Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e kad je nostalgija, kupio u jugi sve za 1800DM risiver Rockdale sa potenciometrom,MTV na "brdu", Eutelsat I F3 generacije(dlakav na 140 cm al paraboli, ofset nije još bio)Unazad zadnjih par dana kako ovdje tako i na SF sve liste koje sam do sad poslao ljudima razlicitih servera sa exyu kanalima u listama do sad mi niko nije poslao Pm lista ne valja.. losa... trza i slicno... imaju odredjeni serveri recimo sad skinem listu probam sve sjajno i bajno sa rok trajanja npr do 06.2020 i sta? Iduci Dan dotican salje Pm lista ne radi.... isprobam ponovo listu stvarno ne radi.... desavalo se u jednom danu da sam na 2-3 clana poslao listu sa istog servera i nasao zamjenu poslao liste drugog servera a predhodni izbjegavam u buducnosti i mislim al nisam siguran morao bi da pogledam kod doticnih da je bila portalgen lista.......
Prije otprilike 30-tak godina kupio sam satelitsku kostala 1400 Maraka i tad u to vrijeme morao nac Rts Srb preko satelita koji je bio emitiran samo u vrememu od 18h do 00h znaci samo 6 sati.... takva su bila vremena kako vrijeme odmice dolazili su novi exyu slobodni kanali preko satelita...
Prije malo jace od 20g kupio Resiver pejcovan Nokia D-Box 1 - 9200-9500 onomad skidao kodove sa neta 6in1 i tom slicno kupio pisac kupio npr FUN kartice i sa odredjenim programima stavljao na kartice
Прегледај го приврзокот 221380
dok i to nije puklo sa samim promijenama sistema kodiranja sve jadan po jedan vremenski ali.... gledalo se onomad i njemacka Premiere a broj instaliranih antena i sve vezano za satelit ne znam broja koliko sam ih uradio itd...
Kad je to puklo nije mi se vise dalo trcati za tim iznova.... usao u ove vode prije nekih 10g tamo vamo gledao pune 4g Leptop/ Tv bio sretan da sam imao Pink za suprugu zna @saskon o cem pricam e onda mi dosadilo ta vrsta gledanja preko leptopa i liste za Vlc i kupio sebi Total Tv i do Dan danas njegov sam korisnik .........
Pozdrav
kako snimiti video sa YTuba, pomoću VLC Playera
https://streamable.com/5dywh
Автоматски споено мислење:
Pa nemoj misliti da samo seljaci , toi mi iz prigradskih naselja i palanki radimo
Moze samo dodaš broj titla u strimDa li moze da se pokrene strim sa EXE Net-a sa automatskim subtitlom na srpski , treba mi zbog snimanja.
Pozzz ...
Jel zna neko o kakvi u/p se radi sta traze puno servera....recimo kao ovi :
Edit : Nebitno server radi sa token...Real Url: watchtv.one:8080 Status: Active Created: 24.08.2018 00:00:00 Expires: 24.08.2020 00:00:00 Active Connections: 0 Maximum Connections: 1