Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Unazad zadnjih par dana kako ovdje tako i na SF sve liste koje sam do sad poslao ljudima razlicitih servera sa exyu kanalima u listama do sad mi niko nije poslao Pm lista ne valja.. losa... trza i slicno... imaju odredjeni serveri recimo sad skinem listu probam sve sjajno i bajno sa rok trajanja npr do 06.2020 i sta? Iduci Dan dotican salje Pm lista ne radi.... isprobam ponovo listu stvarno ne radi.... desavalo se u jednom danu da sam na 2-3 clana poslao listu sa istog servera i nasao zamjenu poslao liste drugog servera a predhodni izbjegavam u buducnosti i mislim al nisam siguran morao bi da pogledam kod doticnih da je bila portalgen lista.......

Prije otprilike 30-tak godina kupio sam satelitsku kostala 1400 Maraka i tad u to vrijeme morao nac Rts Srb preko satelita koji je bio emitiran samo u vrememu od 18h do 00h znaci samo 6 sati.... takva su bila vremena kako vrijeme odmice dolazili su novi exyu slobodni kanali preko satelita...

Prije malo jace od 20g kupio Resiver pejcovan Nokia D-Box 1 - 9200-9500 onomad skidao kodove sa neta 6in1 i tom slicno kupio pisac kupio npr FUN kartice i sa odredjenim programima stavljao na kartice

Прегледај го приврзокот 221380

dok i to nije puklo sa samim promijenama sistema kodiranja sve jadan po jedan vremenski ali.... gledalo se onomad i njemacka Premiere a broj instaliranih antena i sve vezano za satelit ne znam broja koliko sam ih uradio itd...

Kad je to puklo nije mi se vise dalo trcati za tim iznova.... usao u ove vode prije nekih 10g tamo vamo gledao pune 4g Leptop/ Tv bio sretan da sam imao Pink za suprugu zna @saskon o cem pricam e onda mi dosadilo ta vrsta gledanja preko leptopa i liste za Vlc i kupio sebi Total Tv i do Dan danas njegov sam korisnik .........

Pozdrav
Lijepo vrijeme zlatnih,srebrenih,titanijum,fun.M2 kartica i raznoraznih emulatora i programera.
Ovo je u svakom slucaju jedan od ljepsih hobija u kojem se moze i mnogo toga nauciti.
LP Kajgano

Уште еднаш ќе пишам Mac адреси не ставајте тука во пост коментар затоа што со тоа стануваат јавни па дури и не регистрирани и не логирани членови може да ги видат сите пост коментари. Не помага ни спојлерот и тој може да се отвори.

Друго воздржете се од пцости и навреди.Ако имате нешто да си кажете такво пишете си во порака, нема потреба секој што ја посетува темава да чита секакви кавги тука и навреди кој воопшто не го интересираат.

Последно уредено:
TZ,20:55 Uhr
Nakon okršaja 1: 5 protiv Eintrachta iz Frankfurta, kritike zbog trenera Bayerna Nika Kovača sve su glasnije. Čini se da je odluka donesena.
Ažuriranje od 3. novembra, 20.55 sati: potres u Minhenu: Prema riječima bild.de, trener trenera Niko Kovač smijenjen je - nakon tz informacija ova je poruka tačna. Odluku je trebalo donijeti obostrano. Šefovi Bajerna nisu se javljali nakon nasilnog poraza od 1: 5 u Frankfurtu. Sad čekić iz Minhena: poglavlje Niko Kovač treba da bude istorija!
Ažurirano od 3. novembra, 12:03: Odluka za Nika Kovača pala je prema tz informacijama. Budućnost nakon poraza od Frankfurta je izvjesna.

Уште еднаш ќе пишам Mac адреси не ставајте тука во пост коментар затоа што со тоа стануваат јавни па дури и не регистрирани и не логирани членови може да ги видат сите пост коментари. Не помага ни спојлерот и тој може да се отвори.

Друго воздржете се од пцости и навреди.Ако имате нешто да си кажете такво пишете си во порака, нема потреба секој што ја посетува темава да чита секакви кавги тука и навреди кој воопшто не го интересираат.

Dobro ste se setili...

100 ljudi-100 cudi...100 zena-200 sisa...:) Ne mozes udovoljiti svakome. Ima jedna uzrecica: Rdjavom k...u svaka dlaka smeta pa tako i pojedincima. Brate moj mili, ako ti ne odgovara lista, ocekivao si nesto mnogo bolje, da ti kunici iskacu na kraj ekrana smjeskajuci se i namigivaju onda vratis se na pocetak teme i polako citas, ne kontas nesto onda jos jednom procitas pa sve do kraja i naucices kako da nadjes za sebe mnoge liste. Bez truda nema ni trudnoce tj. dobitka...:) Ovo postaje zamor citati ko je sta kome uvalio i koliko malo traje...Na zrak ljudi i disite punim plucima...:-D
Mozes objaviti i cjelu listu,zasto stedis?
Evo cjela. http://channels227070.clientportal.link:80/get.php?username=kosyoT&password=zvECc57076&type=m3u
Pozz

Drug,
dali ti je nesto proslo ispod "Radara"?
Kada su ovde najveca vredzanja nista od tebe,o tvojem kolegi da i ne govorim.A ti sada o sitnicama.Igraj "Terminatora" kada je potrebno.
Hvala i Pozdrav

Unazad zadnjih par dana kako ovdje tako i na SF sve liste koje sam do sad poslao ljudima razlicitih servera sa exyu kanalima u listama do sad mi niko nije poslao Pm lista ne valja.. losa... trza i slicno... imaju odredjeni serveri recimo sad skinem listu probam sve sjajno i bajno sa rok trajanja npr do 06.2020 i sta? Iduci Dan dotican salje Pm lista ne radi.... isprobam ponovo listu stvarno ne radi.... desavalo se u jednom danu da sam na 2-3 clana poslao listu sa istog servera i nasao zamjenu poslao liste drugog servera a predhodni izbjegavam u buducnosti i mislim al nisam siguran morao bi da pogledam kod doticnih da je bila portalgen lista.......

Prije otprilike 30-tak godina kupio sam satelitsku kostala 1400 Maraka i tad u to vrijeme morao nac Rts Srb preko satelita koji je bio emitiran samo u vrememu od 18h do 00h znaci samo 6 sati.... takva su bila vremena kako vrijeme odmice dolazili su novi exyu slobodni kanali preko satelita...

Prije malo jace od 20g kupio Resiver pejcovan Nokia D-Box 1 - 9200-9500 onomad skidao kodove sa neta 6in1 i tom slicno kupio pisac kupio npr FUN kartice i sa odredjenim programima stavljao na kartice

Прегледај го приврзокот 221380

dok i to nije puklo sa samim promijenama sistema kodiranja sve jadan po jedan vremenski ali.... gledalo se onomad i njemacka Premiere a broj instaliranih antena i sve vezano za satelit ne znam broja koliko sam ih uradio itd...

Kad je to puklo nije mi se vise dalo trcati za tim iznova.... usao u ove vode prije nekih 10g tamo vamo gledao pune 4g Leptop/ Tv bio sretan da sam imao Pink za suprugu zna @saskon o cem pricam e onda mi dosadilo ta vrsta gledanja preko leptopa i liste za Vlc i kupio sebi Total Tv i do Dan danas njegov sam korisnik .........

Pozdrav

Dobri stari vreminja.

Me vrati na vremeto na SkyStar2 sa softcam keys, pa poslije EON grupa preko Eutelsat 16 za download na razne stvari.

Moze jedna free iptv kupio box [emoji846] juce mi doso

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom