Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
не користам телевизија од Телеком...мада имам видено, арената му е добра,,,,,,,ама имам видено многу солидна Арена и на иптв.
моја препорака ти е,,,андроид бокс......затоа што можеш да користиш коди,,и СТБ емулатор и да пробаш да видиш каков квалитет има преку него,,,од подобри портали.
на ЛГ тв можеш да користиш само иптв ,преку ссипт,,или смарт иптв,,,,,стб можеш,ама треба да ја платиш апликацијата.
и да не должам многу,,сум слушал мислења за неспоредлива арена на Телеком и ИПТВ,,,ако се пронајдуваш во нив,,подобро остани си на Телеком :)
Па, во многу листи има Арени во фул хд(1920&1080) дури има и со подобар битрејт(пример 30 fps)...А имам гледано и "телеком арена" и....ништо посебно...

Drustvo veliki pozdrav za majstore(hackere);) da li neko posjeduje listu sa kanalima tipa - zadruga uzivo , parovi uzivo :masa:

Drustvo veliki pozdrav za majstore(hackere);) da li neko posjeduje listu sa kanalima tipa - zadruga uzivo , parovi uzivo :masa:
nama u inostranstvu je zabranjeno da gledamo reality poput zadruge parova ,jer je dokazano da umanjuje kaopacitet mozga i tjera u depresiju i da nije edukativno

hhaha pa ti nemozes bez mene neka tako i treba svako ima svoga idola ,ja sam tvoj a moj je idol je Tito

многу често знаеш да мудруваш!!!! а без тебе))) ни со тебе ни без тебе))) ето време комунициравме ,почна да си ::nedodirlivi:::)

Zato ga u nekim drzavama nazivaju diktatorom i zlocincom al koga za sto, necemo o njemu
ne oni vole samo razbijace ex yu , nezaboravi da mu je na sahrani bila citava planeta plus ,a tebe ako negdje uhvate vani i budu te htjeli tuci ili opljackati reci tito tito mozda te puste.u njegovo vrijeme su se u fabricama kupovali stanovi i davali radnicima ,ici na more je bila realnost a ne pusti snovi gdje je obican radnik imao sve

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom