Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nama u inostranstvu je zabranjeno da gledamo reality poput zadruge parova ,jer je dokazano da umanjuje kaopacitet mozga i tjera u depresiju i da nije edukativnoDrustvo veliki pozdrav za majstore(hackere)da li neko posjeduje listu sa kanalima tipa - zadruga uzivo , parovi uzivo
![]()
Big Brother Naija 2019 не е ли во Canadanama u inostranstvu je zabranjeno da gledamo reality poput zadruge parova ,jer je dokazano da umanjuje kaopacitet mozga i tjera u depresiju i da nije edukativno
Bolje je da ti to niko ne pošalje.Drustvo veliki pozdrav za majstore(hackere)da li neko posjeduje listu sa kanalima tipa - zadruga uzivo , parovi uzivo
![]()
Sad znamo,i šta će mo sad sa ovom listom što si poslao, bolje da si postavio email od vlasnika Tesle,on mi makar dao test listu koja radi..Od sad ... ko ne zna sta ima u Tesla listi evo sta ima
Pozdrav
hhaha pa ti nemozes bez mene neka tako i treba svako ima svoga idola ,ja sam tvoj a moj je idol je TitoBig Brother Naija 2019 не е ли во Canada
hhaha pa ti nemozes bez mene neka tako i treba svako ima svoga idola ,ja sam tvoj a moj je idol je Tito
Joj @zokiniko, pa on nije bio ni javanki idol, pun si iznenadjenjahhaha pa ti nemozes bez mene neka tako i treba svako ima svoga idola ,ja sam tvoj a moj je idol je Tito
da si zivio u njegovo doba bio bi i tebiJoj @zokiniko, pa on nije bio ni javanki idol, pun si iznenadjenja
baš tako TITO je neponovljivhhaha pa ti nemozes bez mene neka tako i treba svako ima svoga idola ,ja sam tvoj a moj je idol je Tito
Zato ga u nekim drzavama nazivaju diktatorom i zlocincom al koga za sto, necemo o njemubaš tako TITO je neponovljiv
ne oni vole samo razbijace ex yu , nezaboravi da mu je na sahrani bila citava planeta plus ,a tebe ako negdje uhvate vani i budu te htjeli tuci ili opljackati reci tito tito mozda te puste.u njegovo vrijeme su se u fabricama kupovali stanovi i davali radnicima ,ici na more je bila realnost a ne pusti snovi gdje je obican radnik imao sveZato ga u nekim drzavama nazivaju diktatorom i zlocincom al koga za sto, necemo o njemu
da titovizija a u pozadini flashing tvoja reklama za SF forum super slazem seA da zamene naziv teme TITOVIZIJA![]()