Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako možam da gi gledam? so VLC i ne možamSve smo iskopirali...sad izbriši sve, za da ne te banuje moderator...![]()
Probaj co ccleaner da go pročistiš....probaj so reset..na kraj ako ne biduva-flešuvanje...Imam android TX9 pro koga ke go uklucis raboti posle nekolku sekundi se pojavuva crna slika ne raboti ke mi kaze li nekoj vo sto e problemot pozz
Тогаш само ова ти е решение, пиши на гугл ова:tanix tx9 pro firmware...доунлоадирај и имаш туторијали како да го флешнеш, т.е. да му направиш преинсталација...Probaf go formatirav isto otpocetok raboti nekolku sekundi se zatemnuva I sviri ispusta zvuk
Probaf go formatirav isto otpocetok raboti nekolku sekundi se zatemnuva I sviri ispusta zvuk
Да не излезе како она во приказните со рицинусот...ако си го ресетирал и пак исто ова ти го покажува...само преинсталација...јас правев на еден постар бокс и ништо поедноставно нема од тоа...битно е само соодветен софтвер да симнеш од нет...Pozdrav prijateli
Imam i ja eden problem so box-ot
pa ako znae nekoj vo sto e rabotata
da mi kaze...[DOUBLEPOST=1554975965][/DOUBLEPOST]Zo ovoj box se raboti...
neznam koj e modelot...
verovatno nekoj od vas ke go prepoznae ili veke go ima
Živ bio i svako dobro.
I solved the issue...
the issue is generated by the excess temperature, just open the box and disconnect the cable power logo.[DOUBLEPOST=1554975758][/DOUBLEPOST]OpenAtv 6.3
Fala mnogu za listi![]()