- Член од
- 20 декември 2018
- Мислења
- 200
- Поени од реакции
- 255
ro mi i on u emal napisao da
Prvo i osnovno nit si ti ozbiljan clan a jos manje mi se sa tobom pise i da te usluzujem imam pametnija posla od tebe u zivotu ti si tu nebitna stavka koja se odnekud svorila ko i ostali padobranci koji dolaze.Da sad ovdje napisem dijelim liste javit ce se sto posto oko 60 kom raznih u pritajici koji ama ali bas ama nista nisu doprines
ro mi i on u emal napisao da
Prvo i osnovno nit si ti ozbiljan clan a jos manje mi se sa tobom pise i da te usluzujem imam pametnija posla od tebe u zivotu ti si tu nebitna stavka koja se odnekud svorila ko i ostali padobranci koji dolaze.Da sad ovdje napisem dijelim liste javit ce se sto posto oko 60 kom raznih u pritajici koji ama ali bas ama nista nisu doprinesli ovom forumu samo cekaju da dobe nesto na tacni ima i onih koji traze da vide dal se bas njihov server dijeli zato imaju ovdje po nekoliko naloga.Ma dajte povraca mi se od svega ovdje videnog vise.
li ovom forumu samo cekaju da dobe nesto na tacni ima i onih koji traze da vide dal se bas njihov server dijeli zato imaju ovdje po nekoliko naloga.Ma dajte povraca mi se od svega ovdje videnog vise.
najbolji pasword je imao od narodne gazde za poludit hhahaah
kradite samo kradite majmuni
Vidim da ti niko nesme odgovori.
Ali ja hoću. Na drugom predhodnom postu.