- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од оваа листа гледаш Шпанци
crni sto ce ti arapi u vise konekcija,ako moze objasnjenjeima li ko da podeli na pm arapsku listu po mogucnosti sa vise konekcija hvala
секој свој бизнисcrni sto ce ti arapi u vise konekcija,ako moze objasnjenje
pa nauci ni ovde zasto treba da ti dajemo skype nisi neki rodzjak ili ce ni hoces pare tamo.ko nezna sebi nači listu nek mi da ime skaypa na pm , pomoči ču mu , nisam bas neki expert oko iptv trazenja ali neke osnove mogu da vas naučim
zvucis mi malo fantansticno ili hoces preko teamwivera da vidis sta imat ljudi na racunar.hehe pare bi svi htjeli , ali ja njih netrebam , pare čuda prave - (govna od čovjeka ) . ja trazim skayp ime od ljudi zato da se druzimo i zato da jim mogu pomoč preko teamwivera
ti ko da im atomsku centralu dajes hahaahha i ja cu da ti se javim hehheheheja radije vidim da oni vide sta ja imam na kompu hehe
Novi sam na forum. Moze li jedna lista sa ex yu kanalima. Hvala unaprijed. Denispa nauci ni ovde zasto treba da ti dajemo skype nisi neki rodzjak ili ce ni hoces pare tamo.
си пропуштилдајте некоја добра листа, ХБО и Плејбој да има и се во ХД да биде
фул хд ами како. ако може ултра хд 4к уште поарноси пропуштил
во Фул ХД![]()