Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
mislio sam da ima vise dobronamernih ljudi na ovom forumu koji zele pomoci nama koji tragamo za listama jer na zalost ne umemo ih sami kreirati , ove sto traju od par sati do nekoliko dana mogu se pronaci na internetu i to nije veliki problem. Licno sam dva puta zamolio za nekakvu kakvu takvu listu ali nisam dobio odgovor ni od koga ...izgleda mi da ljudi koji znaju kako se to radi dele te stvari izmedju sebe dok se mi nadamo da cemo naici na nesto trajnije...
Slabo tragas sa 2 posta pretrgo si se samo nemojte molim vas kuzim vas ko svoju guzicu kad treba ic da se razumijemo

ro mi i on u emal napisao da

Prvo i osnovno nit si ti ozbiljan clan a jos manje mi se sa tobom pise i da te usluzujem imam pametnija posla od tebe u zivotu ti si tu nebitna stavka koja se odnekud svorila ko i ostali padobranci koji dolaze.Da sad ovdje napisem dijelim liste javit ce se sto posto oko 60 kom raznih u pritajici koji ama ali bas ama nista nisu doprines

Prvo i osnovno nit si ti ozbiljan clan a jos manje mi se sa tobom pise i da te usluzujem imam pametnija posla od tebe u zivotu ti si tu nebitna stavka koja se odnekud svorila ko i ostali padobranci koji dolaze.Da sad ovdje napisem dijelim liste javit ce se sto posto oko 60 kom raznih u pritajici koji ama ali bas ama nista nisu doprinesli ovom forumu samo cekaju da dobe nesto na tacni ima i onih koji traze da vide dal se bas njihov server dijeli zato imaju ovdje po nekoliko naloga.Ma dajte povraca mi se od svega ovdje videnog vise.

li ovom forumu samo cekaju da dobe nesto na tacni ima i onih koji traze da vide dal se bas njihov server dijeli zato imaju ovdje po nekoliko naloga.Ma dajte povraca mi se od svega ovdje videnog vise.
najbolji pasword je imao od narodne gazde za poludit hhahaah
kradite samo kradite majmuni

Vidim da ti niko nesme odgovori.
Ali ja hoću. Na drugom predhodnom postu.

Screenshot_20181223-171005.jpg
[DOUBLEPOST=1545581881][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1545581938][/DOUBLEPOST]
Screenshot_20181223-171625.jpg

Последно уредено:
Slucajno naiso pre par dana i ovo ko potraga za zlatom,svi su tu:

1.Klikadzije su kao prodavci mapa sa blagom,uvek imaju u neogranicenim kolicinama

2.Lozaci(sota i kompanija),stare kuke i znalci te velike tajne free iptv blaga,sve znaju ali tajna be

3. Najbrojniji pacenici,tragaci za svetim blagom free liste,molice,kukace,pisace xxxx pm poruka lozacima
Ma dali bi supak samo da dobiju tu tajnu free listu koja traje mesecima,vekovima

NEMA DZABE NI KOD BABE

aj zdravo i srecna potraga
4.Drugari žele saradnju

Prvo i osnovno nit si ti ozbiljan clan a jos manje mi se sa tobom pise i da te usluzujem imam pametnija posla od tebe u zivotu ti si tu nebitna stavka koja se odnekud svorila ko i ostali padobranci koji dolaze.Da sad ovdje napisem dijelim liste javit ce se sto posto oko 60 kom raznih u pritajici koji ama ali bas ama nista nisu doprinesli ovom forumu samo cekaju da dobe nesto na tacni ima i onih koji traze da vide dal se bas njihov server dijeli zato imaju ovdje po nekoliko naloga.Ma dajte povraca mi se od svega ovdje videnog vise.
Ipak ja tebe poštujem. Samo žalosno da narod tituliras pa i mene. Inače nemam vremena sa tobom da raspravljam krive drine.
Od tebe sam kao od sviju tražio pomoć jel ja ovo shvatam kao saradnju.
Elem poklonio sam više njima acounte za netix ove liste sam dobro namerno delio. Meni se samo cini da ti nezeliš drugima pomoći niti sarađivati.
Inače lajkujem postove koje mi gode a ne imena.
-sad bliže informacije posedujem iptv France, italjano, deutsch.
2 liste koje rade duže nego što ti možeš da misliš.
Total tv Serbija

Za Clanove deliću dalje liste na privat kome treba. Ali bez kontakta nikom neću uslišiti molbu.

https://scontent.fskp1-1.fna.fbcdn....=4ba5cb8ab9e377b8ae1075620461428b&oe=5C8BD3FD[DOUBLEPOST=1545586833][/DOUBLEPOST]

вака те поздравуваат по другите форуми
"""materna13: your list is fake again and again""[DOUBLEPOST=1545587340][/DOUBLEPOST]нема ју,затоа овде може
http://cdn.iptvbr.tv:8080/get.php?username=apped&password=BB6phkCUGw&type=m3u_plus
Real Url: cdn.iptvbr.tv:8080 Status: Active Created: 17.12.2018 23:08:10 Expires: 17.01.2019 23:08:10 Active Connections: 665 Maximum Connections: 1000 Formats: "m3u8","ts"

Finished[DOUBLEPOST=1545587476][/DOUBLEPOST]http://www.freeiptvdaily.net:8000/g...0xAap&password=freeiptvdaily.tv&type=m3u_plus
Real Url: www.freeiptvdaily.net:8000 Status: Active Created: 22.12.2018 12:11:50 Expires: 29.12.2018 13:11:00 Active Connections: 148 Maximum Connections: 0 Formats: "m3u8","ts"

Finished

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom