Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene radi odlicno na istih 50 Mbps/5 Mbps.Probaj,nista te ne kosta."ogorelica" koja setovanja za Ace Player preporučuješ da ne bi baferovao?
Imam internet od 50 Mbps/5 Mbps.
Unapred hvala za savet.
Pa dao sam mu, na pm. Ne ko ovaj frajer javno da uništim. I Ja mu garantiram da ce tu koju sam mu dao gledat bar pola godinepa sto nedades ako imate?
Ja sam kupio C-line u aprilu za 8€ na godinu,zadovoljan ide sve iz Evrope sto se moze otvoriti,ide jos uvekCardsaring je za utakmice to mi stari znanci koji vec 15 godina gledamo dobro znamo.Jebe…. iptv preko c linije je jedini dozivljaj pravi i naravno orginal provajderi ostalo sve stranj,..... do sranj…….
Niti jedna lista se nemoze mjerit sa c linijom nikad ni onda.C linija otvara i ono sta mnogi misle da nemoze ali ide zbog zastite necete dobit nikad test sa takvim linijama nego cete platit unaprijed i naravno malo vise uvijek
ja sam kupio pre 10 god i ide josJa sam kupio C-line u aprilu za 8€ na godinu,zadovoljan ide sve iz Evrope sto se moze otvoriti,ide jos uvek
Da,u pravu si!Motor i hvataš sve satelite od 75E do 30W.Ali neka i iptv-a.Imaš masu kanala iz bivše ex-yu koji nema na satelitu.Neka žive i iptv i c linija pa tko šta šta voli nek izvoli!Cardsaring je za utakmice to mi stari znanci koji vec 15 godina gledamo dobro znamo.Jebe…. iptv preko c linije je jedini dozivljaj pravi i naravno orginal provajderi ostalo sve stranj,..... do sranj…….
Niti jedna lista se nemoze mjerit sa c linijom nikad ni onda.C linija otvara i ono sta mnogi misle da nemoze ali ide zbog zastite necete dobit nikad test sa takvim linijama nego cete platit unaprijed i naravno malo vise uvijek
http://media-future.eu:80/get.php?username=mk2UXWzr00&password=GG1TTTqFVj&type=m3u_plusPa dao sam mu, na pm. Ne ko ovaj frajer javno da uništim. I Ja mu garantiram da ce tu koju sam mu dao gledat bar pola godine
Dali postji mogućnost dobiti ovu listu da nije javna?
Ma je al ko jos gleda te glupe kanale iz ex-yu pogotovo lokalne ma sve kad na svakom drugom politicari muka mi od njih na hrt gledam samo dnevnik ostalo sve govno do govnaDa,u pravu si!Motor i hvataš sve satelite od 75E do 30W.Ali neka i iptv-a.Imaš masu kanala iz bivše ex-yu koji nema na satelitu.Neka žive i iptv i c linija pa tko šta šta voli nek izvoli!