debil konj de jos uzmi nekom se poseri na glavu i ondah ces biti srecanmoze drug nnije problem od ovih debila sto kritikuju neces dobiti to je sigurno koju ce hoces media zdravu ,bitku dva bata narodnu sa vis ekonekcija sta hoces samo reci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
debil konj de jos uzmi nekom se poseri na glavu i ondah ces biti srecanmoze drug nnije problem od ovih debila sto kritikuju neces dobiti to je sigurno koju ce hoces media zdravu ,bitku dva bata narodnu sa vis ekonekcija sta hoces samo reci
O cemu ti pricas ?Inter, znam da ce da cita ovo, jbg, secas se kako nas White razjebao na Skajpu, ja, ti, Francuz, secas se sta si sve pricao za doticnog zbog toga? I onda vidim lik ti tamo u VIP-u, skontam da sve to vise "puj pike, ne vazi", ljudi su prevrtljivi...
hvala imas jos sta napises
imas pm@zokiniko Hocu listu sa makedonski i ex-yu kanali unaprjed hvala
Ma i meni je zezanje i nista vise hakerinjem se nebavim i nisam neki strucnjak ali ponesto neadjem a to sam onako malo dobacio jer im je kraj pa da i onaj ne ostajeHp win 10 sto se tice listi i iptv to je za mene djecija igra ja se bavim hakiranjem svih formata tako da je ovo usput listi imam na hiljade prema tome
Ostavi coveka na miru i nemam nista.hvala imas jos sta napises
ko glavinievo za forum pa ko izvoli nek dode ko nece nemora bolje 40 pametnih da se zabavlja nego 1000....... da ne kazem sta
a dobrodosao je svako dobronamjeran
http://generacija.666forum.com/
nesto pises o cemu ti nerazmijem te ti si nekom cuvar de reci sta te sikira ajde pa nemoj da pises kad nerazmijem sta hoces ajde sinko napisi fino sta je problemOstavi coveka na miru i nemam nista.
naravno ako bude problem javi@zokiniko hvala puno lista rade odlicno
Xaxaxaxaxaxa čiko neću više .nesto pises o cemu ti nerazmijem te ti si nekom cuvar de reci sta te sikira ajde pa nemoj da pises kad nerazmijem sta hoces ajde sinko napisi fino sta je problem
Vi sa SF-a ste sve krivi da ste zadrzali ovu dvojicu hakera svi bi bili mirni osim vasSad ste bar shvatili kako ne treba raditi, još ako izvučete neku pouku...
Na SF-u za više od dve godine postojanja takvih problema nikad nije bilo- od 50 ljudi samo je jedan odstranjen.
Moze i za mene neka lista bilo kakva da se nesto gleda. Pozdravnaravno ako bude problem javi