- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Pa cekaj .. onda bi trebala i kod mene da radi ???Kod mene radi i ova:
news.trumpiptv.pw
i to sa 4000 konekcija

Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekaj .. onda bi trebala i kod mene da radi ???Kod mene radi i ova:
news.trumpiptv.pw
i to sa 4000 konekcija
Neradi ta više nigdje . Aktivnih nula. Jedino naravno s novim u/p .Pa cekaj .. onda bi trebala i kod mene da radi ???![]()
![]()
Pozdrav
Ja provirio i stvarno radiNeradi ta više nigdje . Aktivnih nula. Jedino naravno s novim u/p .
Dobio si odgovor , da nesto radiНе бих рекао да је то разлог, прије ће бити да то не ради - овај ради али није са те твоје листе
![]()
Ja probao dati normalan komentar. Ali vidim da neide. Kao što rekoh ako imate novi u/p radi. Onaj stari što je white dao neradi. Ako imate gledajte . Ali čemu pisat da nešto radi a neradi?? Nije mi jasno??
Pa ja ti napisao "kao sto je rekao @White_Spirit" ... tj. Napisao je 4000 a to.znaci????Ja probao dati normalan komentar. Ali vidim da neide. Kao što rekoh ako imate novi u/p radi. Onaj stari što je white dao neradi. Ako imate gledajte . Ali čemu pisat da nešto radi a neradi?? Nije mi jasno??
Promenili sad na 5000Pa ja ti napisao "kao sto je rekao @White_Spirit" ... tj. Napisao je 4000 a to.znaci????dal imamo ili nemamo nebitno on ima ja imam i dobro je tako
Pozdrav
Ja sam samo rekao da je ona lista što si je ti dijelio na pm mrtva. Nisam debil,i znam sta radi sta ne. A sad ako imate s drugom up. Gledajte tko v brani . Nije me niti briga. Na forumu kojem s član ima na stotine lista i trenutno gledam art. Ali ne volim kad se neko tako postavi koda sam mutav i nemam pojma .Promenili sad na 5000![]()
Ja nikako da nadjem neku.Niti ove da pokrenem.Probao sam svakako
npr ovako:
http://195.154.207.143:89/get.php?username=cmsNarodnaTV&password=cms387MMTV&type=m3u
Sad probam da modifikujem malo sentry al moram u krevet,pa mozda sa njim sta upali
Gde je spojler,nemogu da ga nadjem?