- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Nikad ozbiljnijiDaj Sota nemoj se zezati, ta lista ce biti moja svidjalo se to tebi ili ne. Ti si expert za liste i imas ih brdo takvih, a ja sam samo jedan mali početnik.![]()

Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nikad ozbiljnijiDaj Sota nemoj se zezati, ta lista ce biti moja svidjalo se to tebi ili ne. Ti si expert za liste i imas ih brdo takvih, a ja sam samo jedan mali početnik.![]()
Mene bas me briga, ama glupo bese i toa preeska "ne treba, fala international mi dade dve listi". Ama sekogas drugiot ne cini.ha ha ha kao podrzavate se. neka to je lijepo. tako rade pravi drugovi. a ja mislim da si ti stvarno dobar drug. pravi frajer.![]()
Sta zelis samo reci da ti ja proslijedim iz svog skromnog podrumčića?Nikad ozbiljnijinemam ja skoro pa nista
sramota me trazit listu
Pozdrav
pa napisao sam istinu.Mene bas me briga, ama glupo bese i toa preeska "ne treba, fala international mi dade dve listi". Ama sekogas drugiot ne cini.
Odamna si tuka i znaes deka so lajkovi tuka se zarabotuvaat listi, ne se pravi naiven.pa napisao sam istinu.
a nije glupo ako nezuelis nekom poslat . napuisat da nije korektan pa da mu nezelis poslat.?
ako neželiš poslat jednostavno nepošalješ. a ciji je prepiska gluplja , svedoći broj lajkova ispod iste.
pozdrav
Pogledaj svoj odnos lajkova i postova, pa pogledaj moj odnos postova i lajkova i sve ce ti biti jasno.pa napisao sam istinu.
a nije glupo ako nezuelis nekom poslat . napuisat da nije korektan pa da mu nezelis poslat.?
ako neželiš poslat jednostavno nepošalješ. a ciji je prepiska gluplja , svedoći broj lajkova ispod iste.
pozdrav
Не кажем ни да си у праву ни да ниси, само ти аргумент са бројем лајкова не држи воду. Овдје се не лајкује по квалитету листе или коментара., svedoći broj lajkova ispod iste.
Jel znas gde je to dugme?Pogledaj svoj odnos lajkova i postova, pa pogledaj moj odnos postova i lajkova i sve ce ti biti jasno.
Pozdrav i ode i ti na ignore![]()
Hvala tebi veliko kao covjeku... ako ikad bude bilo potrebno znam gdje da pokucam... bilo ili ne nebitno... ovo je momentalno bitno sto si upravo napisaoSta zelis samo reci da ti ja proslijedim iz svog skromnog podrumčića?![]()
Nemam protiv tie sto davaat, me nervirat likovi sto se spremni na bilo sto za edna sugava lista. Lugje bez karakter.ako je i tako onda se vidi tko je vise pomogao (dao ljudima koji neznaju ili nemaju)
Nije mi dao nijednu listu pa sam lajkovao post... Nema to veze sa tim... Dobar je covek i pomaze drugima...Odamna si tuka i znaes deka so lajkovi tuka se zarabotuvaat listi, ne se pravi naiven.