Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja samo mogu reci gledam sve dal agent ili ne .... dal rtmp ili http dal rtsp ..testirao sam .....

Pozdrav

Сите што сте запнале за таа Двајцата браќа. Комбото направете го со дупли имиња. Обично оној што ја купил листата го става своето име и името на комшиката на која не може да и го свирне. Пример user=StecveSvetle password =StevceSvetle. Normalno i so brojcinjata i bez brojcinjata. Ja ima i Mega bitola i Orbit, i bapnale ne nasi TV vo Mk sekcija.
Ги има и тие Цине плус, изгледа и паѓаат стримовите, скоро од секоја програма има дупли програми посебно од Хрватските програми.

Последно уредено:
Ja imam Samsung K Serija od 2016 (UE65KS8000)
tamo ni nema forkplayer nego DIVAN.TV
sta je to?

Fala White_Spirit za listata,covek od zbor,a ne kako nekoi sto im e tesko da odgovoratna pm.A i toj kralot sto davase listi,javno gi objavuvase na eden drug forum,barem tie mene sto mi gi prati,gi najdov tamu.Fala i na Dsuki i Bili,drugo ti je sve....
Ili u prevod doslo vreme sam da si naogas listi upatstva eden kup skeneri isto taka i ako dosega ne si svatil kako ide toa

More neka ne go poprava epg boki71, neli drapate celo vreme bil propadnat forum. A site koristite i skeneri i epg od SF.

More neka ne go poprava epg boki71, neli drapate celo vreme bil propadnat forum. A site koristite i skeneri i epg od SF.
Ic ne si informisan a po cel den visis tamu, ne e propadnat tuku e privatiziran i epgto ne e u nadleznost na boki71.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom