Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Јутјуб пуштија апликација Youtube TV
https://tv.youtube.com/welcome/
Сеуште не едостапна во сите земји во светот но се надеваме наскоро ќе е достапна во балканот.

Ја има и за Android и за IOS.

Poz do site na forumot
PLS ako moze edna ex-yu lista na PM
da ne e javna da ne stuca/koci
THANKS HVALA BLAGODARAM
ps.da mozeme so decava da gledame :)

Pa drug i ti si u pravu,po tvome,ja se izvinjavam,ali vidi ima dosta kolega koji u forumu traze liste,pa kome treba nek skida,meni nit ide u djep,nit nista,ali covek naso metudu da zaradi nejkoj denar ,staces i on mora da zivi kao i ostali,mozda je i zasluzio .
pozzz
Uzmi go kod tebe da kopa malo na polje da vidi kako se zaradzije hleba,a ne sad na 14 godina da trazi lako u zivotu,pa taj kako je pocel na 22 godina ce pljacka i banke i kartice iz ljude.

dali su user i pass teski?

nisu teski 1234 1234 - 0000-0000 - 1111-1111 2222-3333 hihihihi igraj se malo i pronacices ih na kukovo leto :vozbud:[DOUBLEPOST=1491517739][/DOUBLEPOST]http://g-ip.ddns.net:8000/get.php?username=28637288237427&password=1593574628&type=m3u

Последно уредено:
need password of balkanskeniranjesportbili.rar and thanks in advance

Napravili pop i mafijaš kuću jedan pored drugog. Nakon nekog vremena, mafijašu izgori kuća, i on ode popu da se žali:

- Komšija, jesi video ove nesreće, izgori mi sva kuća?!

Pop će na to:

- A video sam komšija, Đavo doneo, Đavo odneo…

Prođe nekoliko dana, popu poplavi kuća. Tad on ode kod mafijaša da se žali, na šta mu ovaj odgovori:

- Ma, video sam komšija, vodica donela, vodica odnela.

vec 2 mj je javno postavljena stavi je na google i sa 80 konektovanih meni je radila dobro
Znam da je javna zato je ljudi izbjegavaju jer nikad neznas kad ce se vise nakaciti pa u pola filma ili nekog sporta pocne stucati a koristi se i za live strim na web stranicama ali nece jos dugo sto se vise prikazuje vise je u opticaju pa ce postati totalno negledljiva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom