Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Па Сота прашуваше кој има од овие канали со македонски превод. Не е фалба. Поздрав

Ajmo ljudi dobre volje idu praznic za nas preko bare !!! lepo bi mi dosle neke EXYU liste koje su stabilne znam mnogi se zale (hvale) kako mi samo molimo za liste, ja se zahvaljujem Internacionalu na datim listama znam da ima dosta dobrih ljudi koji dele liste ljudima sa foruma :) pozdrav za sve i srecni vam praznici !!!

Ajmo ljudi dobre volje idu praznic za nas preko bare !!! lepo bi mi dosle neke EXYU liste koje su stabilne znam mnogi se zale (hvale) kako mi samo molimo za liste, ja se zahvaljujem Internacionalu na datim listama znam da ima dosta dobrih ljudi koji dele liste ljudima sa foruma :) pozdrav za sve i srecni vam praznici !!!

Znas li ti deset zapovjedi?? Znas da je jedna ne ukradi??
Znas da su ove liste koje delimo ukradene od nekoog ko je platio??

http://storm.iptvsolution.net/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1a:79:2e:2f:0f

Znas da je ovo necija mac adersa?? Krademo a pomazemo, kome??

Znas li ti deset zapovjedi?? Znas da je jedna ne ukradi??
Znas da su ove liste koje delimo ukradene od nekoog ko je platio??

http://storm.iptvsolution.net/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1a:79:2e:2f:0f

Znas da je ovo necija mac adersa?? Krademo a pomazemo, kome??

A i ti sto nude IPTV ili sta vec i oni krade,bez ikakvih autorskih prava i placenih obaveza za reemitovanje, lopov krade od lopova ,a i ovaj sto placa i on pravi kriminalno delo,tako danema ko sta kukat,pa sad razmislite ko koga krade.

Neli vi e sram so takvi primanja preku barata da barate listi,ednostavno platete i gledajte sto se za vas 10 dolari. Bre balkanaska rabota samo gaga da se zeme

Последно уредено:
sad cemo sve upropastiti sto da ubuijamo jednu po jednu kad mozemo sve zajedno ,ondame denis jos pita ,sto nedam ljudima scaner da dam gotovo sve bilo jer mi smo balkanci nema gore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom