Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
e imas jednu listu,podjeli bilo kome[DOUBLEPOST=1482736254][/DOUBLEPOST]
bar jednu od toh lista koje trazis svaki drugi dan
da sam dobio onoliko koliko sam puta trazio mozda bi neki visak i prosledio sama recenica kaze trazim a ne da ih dobiam dobio sam jednu listu od international koja me manje vise dobro sluzi i to je tad nisam ni trazio a dobio sam covek je jednostavno video stari post gde sam pito za listu pa kad je imo nesto kvalitetno tad mi je i poslo zato svremena navreme zatrazim listu posto a ma bas nikad da se zadesim na forumu kad se nesto deli velim neko ce se ko international setit da sam trazio pa kad ima sta da podeli i ako tad ne trazim ipak mozda poslati

Pozdrav mislim da ovde nije pravo mesto za ovu temu, ali sigurno koristi dobar broj clanova na ovom forumu te aplikacije, potrebna mi je aplikacia za anonimnu ip adresu na android box .pozdrav i hvala

da sam dobio onoliko koliko sam puta trazio mozda bi neki visak i prosledio sama recenica kaze trazim a ne da ih dobiam dobio sam jednu listu od international koja me manje vise dobro sluzi i to je tad nisam ni trazio a dobio sam covek je jednostavno video stari post gde sam pito za listu pa kad je imo nesto kvalitetno tad mi je i poslo zato svremena navreme zatrazim listu posto a ma bas nikad da se zadesim na forumu kad se nesto deli velim neko ce se ko international setit da sam trazio pa kad ima sta da podeli i ako tad ne trazim ipak mozda poslati
Imas listu na PP. sad imas dve.
Pozz.;);););)

само да се стабилни, да си тераат долго и ништо повеќе.

Кој има стрим или има било кој стрим од филмски канал нека дава.
A nije li bolje da skines film iz internet sa kakav kvalitet hoces da stavis mak. subtitla umesto da gledas razni strani filmski kanale na koj nista ne razumes sta se sbiva a i kvalitet je isti tragican na sve ovi filmski kanale.

A nije li bolje da skines film iz internet sa kakav kvalitet hoces da stavis mak. subtitla umesto da gledas razni strani filmski kanale na koj nista ne razumes sta se sbiva a i kvalitet je isti tragican na sve ovi filmski kanale.
Па јас гледам преку Kodi, Sttremio, Popcorn time но си мислев да видам што канали имаат да понудат другиве членови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom