- Член од
- 18 декември 2012
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 651
?super pa nista nisam pisao ni ,objavljivao ,hehehehe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?super pa nista nisam pisao ni ,objavljivao ,hehehehe![]()
super pa nista nisam pisao ni ,objavljivao ,hehehehe![]()
pm ako mozesuper pa nista nisam pisao ni ,objavljivao ,hehehehe![]()
Абе убав беше постот, во смисла пофалби за ситеsuper pa nista nisam pisao ni ,objavljivao ,hehehehe![]()
Имаш посебни теми за услугите на Вип.јас сум нов корисник на вип комбо, си дојдоа луѓето си наместија модем и се како шо е ред. арно ама wifi не ми дава на било кој телефон, на лап топот е ок ама на телефониве - андроид не ги гледа.
помош
јас сум нов корисник на вип комбо, си дојдоа луѓето си наместија модем и се како шо е ред. арно ама wifi не ми дава на било кој телефон, на лап топот е ок ама на телефониве - андроид не ги гледа.
помош[/quo
Vlezi vo ruterot (user pass vo upatstvoto) i pass za wireless napisi go istiot ama so mali bukvi.Po ova is mobilnite CE dobiat wire.
...prvo malo romantikeI jos nesto vidim clanovi koji mole za liste ima i takvih dvije godine su na forumu i niti jedan post i mole
za listu dajte se ljudi malo angazirajte ja licno neznam ko se skriva iza vaseg nicka i nemojte onda puno ocekivat .Clanovi koji su mi se otvorili i komuniciramo koliko toliko vec mogu ocekivat vise od mene.
Opreza nikad dovoljno iako ime ne slusate pa idete skenirat listu i onda vam ju blokiraju![]()