Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми отвара јутуб и гугл дур сум поврзан на вифи, ни на компјутерот ниту на андроид. Се друго отвара без проблем. Пробав на андроид да ги отворам поврзан преку интернет на мобилниот оператор и се е ок. Чаре?
Да, на Телеком сум и абер немаат да се јави некој оператор.Ако си на телеком мислам дека до кај нив е проблемот нешто, истите работи не ми ги отвара + BattleNet на Blizzard.
Да, на Телеком сум и абер немаат да се јави некој оператор.
Ај да не им вадиме муабети, сеа пред малку конечно ги добив, имале и други такви пријави баш за тие страни, како и за time.mk, која кај мене се отвара.Не верувам дека имаат 24/7 Support, иако викаат дека имаат ја после 6 попладне неколку пати имам барано ниту еднаш не сум добил некој.
Фала ти многуНе користи статии од др страници пошто ќе те пенализираат... ако до толку нешто ти се свиѓа искомбинирај 2-3 статии, смени ги насловите, менувај редослед на зборови во текстот (користи др зборови, барем англискиот ти дава таква опција) ...
за монетизирање на блогот ќе ти треба време... не оди преку ноќ, некој од поупатените тешко дека ќе ти каже така да гуглај и барај на youtube
https://www.youtube.com/watch?v=pqe7U4YOGOA
батето збора како да те „рекламираат“ т.е. препорачаат поголеми и подобри страници и блогови од твојата бранша (ниче - niche)
во секој случај денови и денови напорна работа, ако секако си сериозен и ти се работи...
1. добар продукт (статии)
2. препорака од др блогови/страници (авторитативни) - така ќе ти се крене DA на твојот блог и ќе излезиш во пребарувањата на погоре на Google
3. тек тогаш реклами на фб (не се замарај унапред со ова, џабе ако немаш што да понудиш...)
4. ваљда имаш некоја идеа да направиш не знам... рецепти за диети, нутриционистички совети, некој newsteller да напрајш шо ќе го продаваш на претплатници...
Отприлика тоа е тоа, те чека доста работа... а поконкретно некој што го поминал патот може да посочи (ако сака)...
Јас исто како тебе сум на сам почеток, така да повеќе од ова не можам да ти помогнам...