Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ок фала ти.
Пиши на гугл cucumbermix.com Мислам точно напишав. Ќе ти даде страна и имаш во средина директен линк. За безбедност на податоци нема гаранција. Ама за пристап по основ "мора" ќе добиеш. Кога ќе завршиш, само избриши историја во chrome и никој нема да знае што си отворил ;)
Не чепкај хост фајлови, а посебно не dns. Тој што блокирал ќе те фати на дело, ако не знаеш да вратиш како што било. Моево е идеално. Пробај сега и кажи.

Што треба да барам?
Рики, само да ти кажам дека мене ми помогна ова на Рон Бургунди, често знае тоа да биде проблемот, пошто каблите ги врзуваат колку да се рече.

vikni gi one da proverat, ti ne treba nisto da baras :D jas imav problem takov ispadna kaj so e priklucen kabelot moj na banderata od vetar da bil otkacen, koga duvase vetar obicno snemuvase signal pa posle skroz snema dojdoa i go sredija:toe:

земав друг лаптоп на старо и сеа нејке да се поврзе со нет со стариовсе функционира најнормално ги покажува и конекциите пробав и директно со кабел нејке и така.Пробав тоа да избришам според видеово и така нејке,пробав и да направам друга мрежа пак нејке кажува да почекам 90 секунди пола сат нишо.Чарето му го знае некој

Абе да ве прашам нешо ми стигна мејл од Paypal незнам колку е веродостоен тој маил и дали е нивни официјален дека сум напраил сумлива трансакција,работата е во тоа што јас воопшто не користам PayPal и дали е можно некој да користи мој меил и да праи некој малверзации,еве го меилот доле ке стаам слика

wtf.png

Абе да ве прашам нешо ми стигна мејл од Paypal незнам колку е веродостоен тој маил и дали е нивни официјален дека сум напраил сумлива трансакција,работата е во тоа што јас воопшто не користам PayPal и дали е можно некој да користи мој меил и да праи некој малверзации,еве го меилот доле ке стаам слика

Прегледај го приврзокот 133178
Фејк е, пејпал не користи таков маил. Ова најчесто се користи за ширење на вируси во линкот за да крадат идентитет.

upload_2015-11-18_17-56-16.png

Дали може да сменам ип адреса од близу? без да користам proxy , sock или vpn?

Како можам најбрзо и најлесно на Јаху мејл сервисот, да не примам некои мејлови од некои страни, и сите претходни мејлови да ги избришам од нив. И како да направам, на крајот на секој пратен мејл да пишува некои стандард мои податоци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom