Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахах,нема надеж бе,таа ми е лозинката :D,во град може да работи по дома не работи се да му е**м :)

До рутерот не е сигурно, јас го имам истиот рутер и можам и со мобилниот да се конектирам.

Епа затоа кажав дека проблемот не е во рутерот.
Каде виде ти мобилен, незнам.

Епа за да кажеш со сигурност дека НЕ Е до рутерот, треба да имате ИСТ РУТЕР и ИСТ МОБИЛЕН.

Може со твојот мобилен се конектира на ТОЈ РУТЕР, ама со неговиот не. Значи може да е ДО МОБИЛНИОТ

Епа за да кажеш со сигурност дека НЕ Е до рутерот, треба да имате ИСТ РУТЕР и ИСТ МОБИЛЕН.

Може со твојот мобилен се конектира на ТОЈ РУТЕР, ама со неговиот не. Значи може да е ДО МОБИЛНИОТ

Ти глуп си или тренираш?

Јас со сигурност кажав дека НЕ е до рутерот, зошто од секој пробан мобилен ме конектирал.
И по втор пат, каде виде да го спомнам мобилниот? Никаде не негирав дека мобилниот може да е главна причина за тоа што не се конектира.

Ти глуп си или тренираш?

Јас со сигурност кажав дека НЕ е до рутерот, зошто од секој пробан мобилен ме конектирал.
И по втор пат, каде виде да го спомнам мобилниот? Никаде не негирав дека мобилниот може да е главна причина за тоа што не се конектира.

Тренирам ама не ми иде :)

Kako mozam da najdam softver koj dava Amerikanski(USA) ip adresi?Da se menuvaat po baranje.

fala odnapred

--- надополнето ---

Fear In Madrid напиша:
Kako mozam da najdam softver koj dava Amerikanski(USA) ip adresi?Da se menuvaat po baranje.

fala odnapred

I dali znae nekoj kako funkcionira Ebay ad commerce?

Де објаснете ми ја причината зошто пингов на интернетов ми е над 500. Значи имав адсл пингот беше толкав ставив кабелтел и истото се случува. го форматирав компјутеров и се намали пингов, по некој ден пак е над 500, а брзинава на торентиве ми оди на 8мбпс, а youtube го сецка како брзинава да ми е 0.05мбпс дури и помалку. Помош ???

Де објаснете ми ја причината зошто пингов на интернетов ми е над 500. Значи имав адсл пингот беше толкав ставив кабелтел и истото се случува. го форматирав компјутеров и се намали пингов, по некој ден пак е над 500, а брзинава на торентиве ми оди на 8мбпс, а youtube го сецка како брзинава да ми е 0.05мбпс дури и помалку. Помош ???

Денес сите симнуваат торенти до макс, затоа.

Денес сите симнуваат торенти до макс, затоа.

не потенцирав само за денеска, а и плус тоа, брзината на торентот ми е над 8 мбпс ама пингот ми е голем, проблем ми е пингот.

не потенцирав само за денеска, а и плус тоа, брзината на торентот ми е над 8 мбпс ама пингот ми е голем, проблем ми е пингот.

Што интеренет имаш? Телекабел?

Јави им се.

Имам проблем со конектирање на wifi со телефонот. Имам рутер thompson и кога се конектирам укчучам броусерот и ми напише invalid server name. Ова го прави само кога се конектирам на мојот рутер. Да не знае некој што е проблемот?

Дечки имам проблем и тоа: пред 2 дена си купив лаптоп со Windows XP. Дома имам бежичен рутер и сеа сакам со лаптопот да се поврзам на таа мрежа ( на рутерот ), ја барам мрежата ја нема и кога кликам Refresh Network List ми вика дека нема мрежа во близина !!!
WTF ???

Дали некој може да ми кажи како да се вклучам ?????

Дечки имам проблем и тоа: пред 2 дена си купив лаптоп со Windows XP. Дома имам бежичен рутер и сеа сакам со лаптопот да се поврзам на таа мрежа ( на рутерот ), ја барам мрежата ја нема и кога кликам Refresh Network List ми вика дека нема мрежа во близина !!!
WTF ???

Дали некој може да ми кажи како да се вклучам ?????

сигурен си дека ти е уклучен WIFI модот на рутерот,ако да тогаш провери дали ти е селектирано BROADCAST SSID во рутерот,тоа треба да ти е вклучено за да можеш да ја гледаш мрежата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom