T
Tetro
Гостин
Да не те дупи нетот? И кај мене е срање сурфањето, ама знам дека е до нетот, пошто е тиња. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не те дупи нетот? И кај мене е срање сурфањето, ама знам дека е до нетот, пошто е тиња.![]()
Дали знае некој на Хроум како да забранам да се отвара друга страна кога ќе кликнам на страната?
bokio напиша:Имам едно прашање. Од кај мене од компјутер неможам да се логирам на фејсбук. Им го дадов мејлот и пасвордот на другари да пробаат дали ќе можи од кај нив да влези, можеше. Шо е проблемот?
Ова не е баш за оваа тема, ке пишам ако знае некој нека каже, Пред 4-5 дена имав проблем со интернетот значи кога отворав мозила кажува само нов таб и Untitled во Хром и во Опера вика дека немам интернет, ама кога го уклучив кабелот од интернетот во лаптоп се си беше супер, значи до интернетот не е. Вчера го форматирав се се врати во нормала цел ден добро, денеска пак истиот проблем, спор интернет,Untitleda кога го ставам во Лаптоп кабелот интернетот е супер нормален, Нз дали добро објаснив оваајде ако некој ме разбрал нека пише зш многу глупо е ова.
Зашто мобилниот неможе да ми влезе на интернетот од домашниот рутер........го наога вифито се тоа ок,ама мобилниот несака да влезе, го наоѓа стискам чекам чекам и пишува Disconnected :/ Да не треба да сетирам нешто на рутерот .....се работи за мобилен Самсунг GT S5620.......
Каков рутер имаш?
Што протекција(заштита) имаш?
Зашто мобилниот неможе да ми влезе на интернетот од домашниот рутер........го наога вифито се тоа ок,ама мобилниот несака да влезе, го наоѓа стискам чекам чекам и пишува Disconnected :/ Да не треба да сетирам нешто на рутерот .....се работи за мобилен Самсунг GT S5620.......
Па добро ти е наместеноMмммм не дека те разбирам баш,ако мислиш на рутерот,ставена е Mixed WPA/WPA2-Personal и WPA Algorithms TKIP & AES
Па добро ти е наместено
Пробај со некоја полесна лозинка пример 123456 види дали ќе работи.
Хахахахах,нема надеж бе,таа ми е лозинката,во град може да работи по дома не работи се да му е**м
![]()