P
Princ
Гостин
Повелиzdravo na site..
dali moze nekoj da mi kaze kade moze da najdam nekakov vodic..(guide) za Ubuntu Linux..?
fala odnapred..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повелиzdravo na site..
dali moze nekoj da mi kaze kade moze da najdam nekakov vodic..(guide) za Ubuntu Linux..?
fala odnapred..
друже и јас имав таков проблем вирус е во прашање како антивирус користиш?zada nese povtoruvam od POGORNIOT POST vo VRSKA SO KONEKCIJATA..! DECKI PAK ISTIOT PROBLEM ima konekcija ne pajga A internet NEMA !! nese diskonektira samo nema NET,so KONEKT~DISKONEKT~internetot se vrajka nekoe vreme i pak TAKA .......PS E FORMATIRAN i 2te PARTICI VIRUSI NEMA so mozi daE??Mrezna NOVA ...od PROVAJDEROT VIKAAT DEKA SE OK
По се изгледа до пребарувачот е кога ќе се закочи така пробај отвори страни со друг пребарувач да видиш дали ќе отвара со друг.Дечки имам сериозен проблем. На пример сурфам на интернет отворам страни проверувам маили и друго и после по извесно време пример 1 саат не ги вцитува страните а мсн си има , мирц си има , Јахоо си има. Ве молам помогнетеми... Фала
Ако имаш прозор и ако никој не ти ја пипка антената - Он.нетA be daj neka kaze nekoj dali ima nekoj provider po skopjeto glupavo so mesti internet po studentski domovi ....
Ако имаш прозор и ако никој не ти ја пипка антената - Он.нет![]()