Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
da ispadna do mreznata deka E !!! eve sega 24h sum ON !! nema reconect ...
a inace kolku za info 2 mrezni UNEX>gi plativ 210denari so 1 god GArancija ! Smesna cena !! ama funkcionira

987449microsoft.JPG

Првпат гледам вакво нешто во Network Connections , Microsoft Tv/Video Connection :nesum:
некој да ми објасни ?

Би требало да ја снема откако ќе рестартираш. Инаку, моја претпоставка е дека се појавила ако си поврзал некоја камера, што знам...
Едит: Вреди да се прочита

mise sluci imene istoto so TV KARTATA se otvori sama nekoja nova konekcija BEZVEZA!! kse sredi koga ke restartiras!~~~

zada nese povtoruvam od POGORNIOT POST vo VRSKA SO KONEKCIJATA..! DECKI PAK ISTIOT PROBLEM ima konekcija ne pajga A internet NEMA !! nese diskonektira samo nema NET,so KONEKT~DISKONEKT~internetot se vrajka nekoe vreme i pak TAKA .......PS E FORMATIRAN i 2te PARTICI VIRUSI NEMA so mozi daE??Mrezna NOVA ...od PROVAJDEROT VIKAAT DEKA SE OK

zada nese povtoruvam od POGORNIOT POST vo VRSKA SO KONEKCIJATA..! DECKI PAK ISTIOT PROBLEM ima konekcija ne pajga A internet NEMA !! nese diskonektira samo nema NET,so KONEKT~DISKONEKT~internetot se vrajka nekoe vreme i pak TAKA .......PS E FORMATIRAN i 2te PARTICI VIRUSI NEMA so mozi daE??Mrezna NOVA ...od PROVAJDEROT VIKAAT DEKA SE OK
друже и јас имав таков проблем вирус е во прашање како антивирус користиш?

Дечки имам сериозен проблем. На пример сурфам на интернет отворам страни проверувам маили и друго и после по извесно време пример 1 саат не ги вцитува страните а мсн си има , мирц си има , Јахоо си има. Ве молам помогнетеми... Фала

koristam AVIRA ili AVAST i so dvata ista rabota SIMNAV KASPERSKI i so nego nemam nisto vo PS>>>mozebi imase nekoj virus sto**vo navodnici mija turkase konekcijata bez da padni konekcijata ** za sega e OK pupu ..danego podrecam !!

Дечки имам сериозен проблем. На пример сурфам на интернет отворам страни проверувам маили и друго и после по извесно време пример 1 саат не ги вцитува страните а мсн си има , мирц си има , Јахоо си има. Ве молам помогнетеми... Фала
По се изгледа до пребарувачот е кога ќе се закочи така пробај отвори страни со друг пребарувач да видиш дали ќе отвара со друг.

A be daj neka kaze nekoj dali ima nekoj provider po skopjeto glupavo so mesti internet po studentski domovi ....
Ако имаш прозор и ако никој не ти ја пипка антената - Он.нет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom