Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ок најдов... ако нешто не знам ќе се јавам пак :)

чекај само малце за ова интернет радиава вчера читав нешто како да направиш интернет радио... би требало да ти одземе 10 минути
http://www.poromenos.org/tutorials/icecast

viktorgg напиша:
Па можеби, само јас немам поим што е Zone Alarm :) Интернет користам за комуникација, не се разбирам воопшто, признавам.
ај кажи ми шо виндоус користиш? име и сервис пак. па после ќе ти кажам повеќе.

ImageShack.

DAJ kazite kako ja koristite stranava aman :(

Tanes напиша:
DAJ kazite kako ja koristite stranava aman :(

на некои 27 сантиметри во ширина и на 7 сантиметри во висина гледано одозгора надолу има копче на пишува Browse...нежно со левиот клик притискаш и се појавуваат сликите од твојот компјутер .

Откако ќе ја одбереш саканата фотографија кликаш на неа и го стегнуваш копчето OK.

Откако ќе стегнеш на него во дотогашното празно поле кое се најдува одма лево од Browse...се појавуваат некои зборови кои не се битни.

Потоа стегаш на копчето host it кое се најдува некаде на центарот на дисплејот.

Почекуваш неколку секунди да се вчита сликата и се појавуваат неколку опции .

Ја одбираш опцијата Hotlink for forums и со левиот клик стегнуваш на полето кое се најдува веднаш лево да се селектира целиот текст,потоа стегнуваш на копчето copy се враќаш на форумот и одново стегаш на десниот клик ама сега на paste и сликата е внесена

pomos

predlog za stranica za hostiranje na pogolemi fajlovi kako mp3 i slicno. po moznost pobrza i poednostavna stranica bez nekoi registracii :).
fala odnapred

blagodaram za pomosta :pishtoldz . kako i da e se snajdov samiot. dali sum uspeal moze da proverite vo temata za slobodni mp3 za prezemanje.

Кажете бре каде можам да си upload-ирам mp3ка со embed src за да можам тука на кајгана плеер да го линкнам?!?!?!?!?!?!?
Тибам и гугл и мугл, ништо не делуе...

http://www.musicofmyhard.com

Има премногу песни а нема начин на кој би можеле да се симнат. Ај некој со поголемо искуство за WEB нека ми ја објасни работава.

ајде на мене помагајте сега малце.
имам проблем со логирање на blog.com.mk. имено, кога ќе си шарнам јузер нејм и пасс, ми вели чекај и оп: како да сум натиснал рифреш. ништо, апсолутно ништо не се случува.
ми ја прави фркава и на фајрфокс и на ИЕ

HsIlOmEdUs напиша:
ајде на мене помагајте сега малце.
имам проблем со логирање на blog.com.mk. имено, кога ќе си шарнам јузер нејм и пасс, ми вели чекај и оп: како да сум натиснал рифреш. ништо, апсолутно ништо не се случува.
ми ја прави фркава и на фајрфокс и на ИЕ

Probaj da ispraznis cookies, cache, istresi pepeljarata i izvesti ne sto si napravil.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom