Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
VIRTUAL напиша:Дали знаете некое програмче со коешто ќе можам да видам колку пати е посетена мојата страница и од кого е на пример со ip adressa или нешто слично... додуша има на google ако имаш направено account ама не е тоа тоа сакам нешто подетално...
Ќе ве молам за одговор!
Точно може да имаш сопствено интернет радио со Winamp. ЌЕ треба да го симнеш plugin-от SHOUTcast Server и да го инсталираш. Доколку неможеш да се снајдеш со подесувањеto од помошта што веќе ја има на вебстраната кажи па ќе гледаме некако ние да ти помогнеме. Лично јас само еднаш го имам пробано да го направам да работи преку локална мрежа но не успеав и не се заинтересирав повеќе.tha_Casper напиша:Знае ли некој како да пуштам музика преку интернет? нешто као радио. Гижо ми кажа дека може со Winamp ама некако не ми успева. И со други програми пробав, пак нејќе.
Сега доколку имаш ADSL ќе имаш проблем и со динамичките IP адреси затоа што при секоја промена на IP адреса ќе мора да им кажуваш на сите што го слушаат твоето радио која е новата IP адреса. Но тоа може да се реши отом потом со некое бесплатно DNS програмче, првин ти успеј направи го да проработи.[FONT=Arial, Helvetica]One, a computer laying around that isn't used too much, tons of bandwidth, and some knowledge in computers[/FONT].