Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
vlatko напиша:
Aj nekoj link dadete nesto da simnam program za rezenje CD-a!Go imav NERO BURNING i mu pomina trialot i sega trrrrt.Treba pari!Aj ve molam za pomos!Blagodaram!

najdi si krak!!!

Dali nekoj e rabotel so NetControl 2.Ako ste rabotele koj fajl treba da go prikacam za da upravuvam so toj kompjuter

Дали знај некој кај мозам да најдам програма со конвертира од .ави .мпг .мпег во двд формат и послем истите да мозам да ги гледам на двд плејер :)

Јас имав неро ама го немав ahead ама сега го најдов.Фала многу

azureus

me interesira dali postoi poseben seting so koj bimozel da go zabrzam p2p soobrakajot.
Go iskluciv firewallot i pak mi pokazuva soobrakaj od 3.2 kbps.
Imam kablovski internet on cadis,i nekoi faci mi kazaa dekaimale nekoj hardverski firewall i zaradi toa p2p e tolku spor

436053 точно е, не можиш ти многу да направиш за тоа, операторот сигурно има ставено бариера за п2п проток.

Андроник напиша:
436053 точно е, не можиш ти многу да направиш за тоа, операторот сигурно има ставено бариера за п2п проток.
да бе и ја го имам истиов проблем...ја сум на оннет вај`рлаес , и они дури имаат забрани ставено за п2п...буљаши едни:pishtoldz

jovan напиша:
ej da ne znaete kaj moze da najdam corel draw?
fala odnapred
Побарај од некој другар, нека ти го изреже на CD.

Ако симињаш од нет, ќе се „оставиш“ од симињање. :wink:

Еј дај кажете кај да најдам програмче со кое ќе гледам кој во мојата мрежа е на интернет, кој колку трга, со кое можам да му поставувам лимит на секој пооделно и т.н. ве молам за помош пошто ова лугево се ненормални и до 6 секој месец го поминуваме лимитот и после остануваме со к*рот в раце...

mUv@ ThE DoGg напиша:
Еј дај кажете кај да најдам програмче со кое ќе гледам кој во мојата мрежа е на интернет, кој колку трга, со кое можам да му поставувам лимит на секој пооделно и т.н. ве молам за помош пошто ова лугево се ненормални и до 6 секој месец го поминуваме лимитот и после остануваме со к*рот в раце...
http://www.netlimiter.com/
Ете ти, иди горе на менито имаш Download и симињај.

Netlimiter Monitor ти е бесплатен, а другите мислам дека се плаќаат (кракуваат). :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom