Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ve molam da mi odogovorite dali i kako moze da izbrisat stranicite so gi pisuvam gore u taa linijata adreess????
nejke nikakol nesto uspeav u HISTORY, ali nekoi celo vreme mi stojat tamu, e molam za pomos

ve molam da mi odogovorite dali i kako moze da izbrisat stranicite so gi pisuvam gore u taa linijata adreess????
nejke nikakol nesto uspeav u HISTORY, ali nekoi celo vreme mi stojat tamu, e molam za pomos

Ако користиш Firefox, уклучи го Firefox и стисни CTRL + SHIFT + DELETE од тастатурата, штиклирај си се освен Saved Passwords (ако сакаш и ова можеш), и кликни Clear Private Data Now.

Толку е :)

леле, закон е финтава, фала, еј , фала.....али има уше еден проблем, хаха
користам и Internet Explorer, е повеќе за таму ми треба, па ако знаете и тоа да ми кажете
фала многу однапред и фала за корун, фала

леле, закон е финтава, фала, еј , фала.....али има уше еден проблем, хаха
користам и Internet Explorer, е повеќе за таму ми треба, па ако знаете и тоа да ми кажете
фала многу однапред и фала за корун, фала

Тools -> Internet Options -> General (табот) -> Имаш тука копче DELETE -> па внатре идеш на копчето DELETE ALL

Толку јет :)

знае ли некој као да направам да не ми се мења стално IP адресата ако знае нека ми каже адсл интернет имам позззз

знае ли некој као да направам да не ми се мења стално IP адресата ако знае нека ми каже адсл интернет имам позззз

Немојт :smir:

Или конектирај се еднаш, ќе имаш една IP и НИКОГАШ не го рестартирај компјутерот, ни модемот, ни па да ја исклучиш конекцијата :)

otkako prikluciv rooter (inaku na max adsl paket)na kompjuterot na koj e priklucen rooterot ne mozam da otvoram sajtovi,nitu mozilla nitu explorer,nitu pak mi se otvara home page (najcesto mi javuva this site can't be found),a dodeka na drugiot kaj sto e priklucen usb stick-ot se si funkcionira normalno....nesto e okolu firewall ili proxys ....pomos!!!!!!!!!!!!!:nesum::toe: ......

Немојт :smir:

Или конектирај се еднаш, ќе имаш една IP и НИКОГАШ не го рестартирај компјутерот, ни модемот, ни па да ја исклучиш конекцијата :)
е шо треба ком да не го исклуцувам 213123 години кога ке падне нетот шо ке прааам иначе фала за помошта

е шо треба ком да не го исклуцувам 213123 години кога ке падне нетот шо ке прааам иначе фала за помошта

Епа тоа ти е, ADSL :)

Motorola Surfboard 5101E

Ако немаш намера да потрошиш пари - никако.. иако веќе не ни гледам причина зошто би го uncap-увал модемот ако си на ТК или КТ. Ѕирни ја темава и погуглај малце за повеќе инфо.

imam kasperski antivirus, ali izgleda neso rokot m,u istece i ne fukcionira, sekoj moment treba da se izbrise...haha
e sega, moze li nekoj da mi kaze koj antivirus odnovo da go simnam, ako moze LINK da stavite za dobar antivirus, i da mi objasnite kako da go simnam, kaj da idam, kakvi reaklcii ke ima simnuvanjeto otposle (sega na sekoi 5 min mi se pojavuva edno demek za licenciranje neso i treba da go ugasam, mn zamara))
i dali treba posle nekoe vreme pak da go simnam , zaso izgleda rookot im istekuva?
odnapred blagodaram

imam kasperski antivirus, ali izgleda neso rokot m,u istece i ne fukcionira, sekoj moment treba da se izbrise...haha
e sega, moze li nekoj da mi kaze koj antivirus odnovo da go simnam, ako moze LINK da stavite za dobar antivirus, i da mi objasnite kako da go simnam, kaj da idam, kakvi reaklcii ke ima simnuvanjeto otposle (sega na sekoi 5 min mi se pojavuva edno demek za licenciranje neso i treba da go ugasam, mn zamara))
i dali treba posle nekoe vreme pak da go simnam , zaso izgleda rookot im istekuva?
odnapred blagodaram

Земи си го најновиот ESET NOD32 Smart Security 3 (последната верзија најди ја) али симни си ја преку торрент, таму ќе имаш и сериски и крак и такви чуда за активирање.

Ауф па и да купам таков кабел прашање е дали ке го направам

odnapred blagodaram

Можеш да си симнеш клучеви и да тераш некое време со нив...
пиши ПП која верзија ја имаш, ке ти пратам :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom