Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ve molam da mi odogovorite dali i kako moze da izbrisat stranicite so gi pisuvam gore u taa linijata adreess????
nejke nikakol nesto uspeav u HISTORY, ali nekoi celo vreme mi stojat tamu, e molam za pomos
леле, закон е финтава, фала, еј , фала.....али има уше еден проблем, хаха
користам и Internet Explorer, е повеќе за таму ми треба, па ако знаете и тоа да ми кажете
фала многу однапред и фала за корун, фала
знае ли некој као да направам да не ми се мења стално IP адресата ако знае нека ми каже адсл интернет имам позззз
е шо треба ком да не го исклуцувам 213123 години кога ке падне нетот шо ке прааам иначе фала за помоштаНемојт :smir:
Или конектирај се еднаш, ќе имаш една IP и НИКОГАШ не го рестартирај компјутерот, ни модемот, ни па да ја исклучиш конекцијата![]()
е шо треба ком да не го исклуцувам 213123 години кога ке падне нетот шо ке прааам иначе фала за помошта
Motorola Surfboard 5101EШто модем имаш?
imam kasperski antivirus, ali izgleda neso rokot m,u istece i ne fukcionira, sekoj moment treba da se izbrise...haha
e sega, moze li nekoj da mi kaze koj antivirus odnovo da go simnam, ako moze LINK da stavite za dobar antivirus, i da mi objasnite kako da go simnam, kaj da idam, kakvi reaklcii ke ima simnuvanjeto otposle (sega na sekoi 5 min mi se pojavuva edno demek za licenciranje neso i treba da go ugasam, mn zamara))
i dali treba posle nekoe vreme pak da go simnam , zaso izgleda rookot im istekuva?
odnapred blagodaram
imam kasperski antivirus, ali izgleda neso rokot m,u istece i ne fukcionira, sekoj moment treba da se izbrise...haha
e sega, moze li nekoj da mi kaze koj antivirus odnovo da go simnam, ako moze LINK da stavite za dobar antivirus, i da mi objasnite kako da go simnam, kaj da idam, kakvi reaklcii ke ima simnuvanjeto otposle (sega na sekoi 5 min mi se pojavuva edno demek za licenciranje neso i treba da go ugasam, mn zamara))
i dali treba posle nekoe vreme pak da go simnam , zaso izgleda rookot im istekuva?
odnapred blagodaram