Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можно ли е некако да се види пасворд,кој веќе поминал низ мојот компјутер?Или па постои некоја програма со што ќе ми ги дава пасвордите кој ќе бидат пишани на мојот компјутер?

Можно ли е некако да се види пасворд,кој веќе поминал низ мојот компјутер?Или па постои некоја програма со што ќе ми ги дава пасвордите кој ќе бидат пишани на мојот компјутер?
Секако дека може со кејлогер.

Дечки дај помогнете на голема мака сум :cuc: :icon_mrgr: вчера си купив рутер Trendnet TEW-651BR, го конфигурирав но неможам да се поврзам на интернет :confused: чекор по чекор ги следев инструкциите и пак ништо не сторив, ептен сум лаик за оваа работа и затоа барам помош од некој шо има искуство со овој рутер :D

Дечки дај помогнете на голема мака сум :cuc: :icon_mrgr: вчера си купив рутер Trendnet TEW-651BR, го конфигурирав но неможам да се поврзам на интернет :confused: чекор по чекор ги следев инструкциите и пак ништо не сторив, ептен сум лаик за оваа работа и затоа барам помош од некој шо има искуство со овој рутер :D
а шо интернет користиш и каде

Blizoo- Прилеп, ги контактирав и не се обидоа да ми помогнат :icon_lol: рутерот го купив од АМС и од таму ми рекоа да се снаоѓам сам пошо од blizoo не излегувале во пресрет со туѓи рутери, хихи разбираш :icon_lol: се уверив во тоа денеска, се јавив, побарав екипа и нишо, доаѓале само со нивни рутери!

Дали има некоја програма која ми кажува колку интернет ми зема некоја програма/веб страна ?
Пример колку интернет ми цица скајп, јутјуб, играње онлајн итн...
Благодарам однапред

http://download.cnet.com/NetTools/3000-2381_4-10731235.html
Овде имаш голем број на алатки. Види која апликација на која порта работи, имаш мониторинг на сите активни порти.
--- надополнето: 30 март 2013 во 01:27 ---
Дечки ми треба пример од портфолио во Active Directory за некоја фирма. Мрежната структура ми е веќе изградена сега треба да сетирам акцес полиси за компјутери и јузери.
--- надополнето: 30 март 2013 во 01:31 ---
Blizoo- Прилеп, ги контактирав и не се обидоа да ми помогнат :icon_lol: рутерот го купив од АМС и од таму ми рекоа да се снаоѓам сам пошо од blizoo не излегувале во пресрет со туѓи рутери, хихи разбираш :icon_lol: се уверив во тоа денеска, се јавив, побарав екипа и нишо, доаѓале само со нивни рутери!

Друже таму имаш една опција Clone Mac Adress. Епа клонираја од компјутерот.
--- надополнето: 30 март 2013 во 01:33 ---
Секако дека може со кејлогер.
Педерска работа ти е тоа брат. Ама вејке ко си решен користи Award keylogger.

Абе не се занимавам јас веке со такви срања членот погоре сакаше.
И ако не те мрзи објасни му малку бидејки незнаи како се користи.

Абе момци, си имам една мака јас дома со Ваерлесот..значи секогаш, ама баш секогаш кога ке флезам на ваерлес(нашата домашна конекција) секогаш паѓа интернетот.. за дел од секунда оп ке паднит, и кога ке го изгасам ваерлесот од телефонот одма доаѓа интернетот.. што да направам, да нема некоја опција таму или да си прашам кај информаторот..?

Абе момци, си имам една мака јас дома со Ваерлесот..значи секогаш, ама баш секогаш кога ке флезам на ваерлес(нашата домашна конекција) секогаш паѓа интернетот.. за дел од секунда оп ке паднит, и кога ке го изгасам ваерлесот од телефонот одма доаѓа интернетот.. што да направам, да нема некоја опција таму или да си прашам кај информаторот..?

Wireless Mode - Access point
Wireless Network Mode - auto (ili probaj so G)
Channel - 6 (2.437GHz) ili 11 (2.462GHz)

На преголема мака сум!!!!!!!!! имам многу важни работи на мојот маил јаху арно ама сабајлево кога сакав да си проверам ми вика дека имам забрана 24 сати е сега лошото е што не го запамтив сигурносното прашање а ми го бара за да имам пристап повторно....значи пишам усер нејм и пасворд и ако сакам да влезам ми го бара тој податок чаре некое оти збеснав начисто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Најповолен вебхостинг? Како дополнителна информација немам ни домејн ни ништо.

На преголема мака сум!!!!!!!!! имам многу важни работи на мојот маил јаху арно ама сабајлево кога сакав да си проверам ми вика дека имам забрана 24 сати е сега лошото е што не го запамтив сигурносното прашање а ми го бара за да имам пристап повторно....значи пишам усер нејм и пасворд и ако сакам да влезам ми го бара тој податок чаре некое оти збеснав начисто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+пробував шо знам со некое тампер дата ама не ја бива си викам ако ги вратам податоците еден месец назад ке се напрај или јок секоја информација ми е добредојдена збеснаввввввввввввв помагајте

луѓе рутерот тренднет tew 651 е инсталиран и моментално преко него сум на нет ама имам еден проблем, работава е 99,9 завршена, барем јас така си мислам :tapp: одкако ќе се најавам за минута две ми паѓа конекцијата пак, исто така имам проблем и со пасвордот, неможам да зачувам пасворд, мислам дека имам проблем и во рутерот а и во РСот, кога пробувам да зачувам пасворд само јузернејмот ми се зачувува а пасвордот не :confused: а и не ми е јасно што значи во "заштита" ова WAP и WAP2, која од овие да ја изберам и во што е разликата ........ совет????

Како да се склучи партнерство со YouTube? Или воопшто од нашава држава не е возможно, поради слабата можност за рекламирање од наши фирми на видеата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom