Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаш време уште ќе се обидуваме. Аддни ме на мсн или јаху, да се разбереме и ако можам да ти помогнам.

Дали некој знае некоја финта или некое програче што ќе ми го рестартира времето на rapidshare и megaupload(само да не е со proxy). И ако знае некој пиратски account-и нека пише на пп. tnx:)

deXterche напиша:
Дали некој знае некоја финта или некое програче што ќе ми го рестартира времето на rapidshare и megaupload(само да не е со proxy). И ако знае некој пиратски account-и нека пише на пп. tnx:)
Малку потешко, такви вредни информации тешко се делат :). Барај, сурфај ќе најдеш ова од искуство ти кажувам :wink:.

Ok, најдов :je: I LOVE GOOGLE:je:

Го имав ова и порано ама не ми користеше...Сепак најдобро е со proxy:)

Како да направам кога давам мислење некој текст да биде линк?

[урл=линк] текст [/урл] само тоа во заградите нормално на латиница

На MSN има опција на јузерот кој што ми е во листата, десен клик и send e-mail и ми се отвара Internet Explorer веднаш каде што можам да праќам е-маил. Но, во Yahoo Messenger, одам десен клик на јузерот, action па send mail и ми отвара празна страна во Мозилата. Треба да одам да ја отворам поштата па compose mail и од почеток што се вели „рачно“. Дали има начин да праќам веднаш mail од Yahoo Messengerot?

А дали може мејлот од yahoo некако да го отварам со Outlook

Jane напиша:
А дали може мејлот од yahoo некако да го отварам со Outlook

Неможиш со Outlook зошто зошто поддршка за POP3 имаш само под услов ако имаш платен mail на yahoo. Ај сега мене некој да ми одговори на прашањето погоре :):)

Еве кој рече дека нема решение за да се проверува е-маил од Yahoo преку POP3.

YPOPs!

YPOPs! is an application that provides POP3 access to Yahoo! Mail. It is available on the Windows, Linux, Solaris and Mac platforms.

Yahoo! Mail disabled free access to its POP3 service on 24th April, 2002. This application emulates a POP3 server and enables popular email clients like Outlook, Netscape, Eudora, Mozilla, etc., to download email from Yahoo! accounts. We do not go against the license agreements of Yahoo! Mail. This application is completely legitimate and well within the realms of legal software.

How do we do it you ask?
Well, this application is more like a gateway. It provides a POP3 server interface at one end to talk to email clients and an HTTP client (browser) interface at the other which allows it to talk to Yahoo!

И... може или не???

Кај мене не успеа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom