Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo

Aj pomagajte!!!
Imam internet wireless od negde fajkam neznam kakov e i si imam sekogas ubav signal e sega si imam internet so nadvoresna antena fajkam ama neznam dali e mozno ko ke mi dzvonit mobilen telefon mi pajgat signalov to e eden problem i dr e: si surfam i naednas ne mi se otvarat stranicava a dolu si pisit connect i very good signal 11mbps i za da imam odam vo ova so e na slikava stegam RENEW ili pak stegam repair i pak si imat normalno! So mozit da e?:toe::toe::toe:

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    56,7 KB · Прегледи: 10
Космичка енергија, односно карма ти враќа што крадеш од друг човек.

Стави си дома свој и нема да ги имаш овие проблеми.

Космичка енергија, односно карма ти враќа што крадеш од друг човек.

Стави си дома свој и нема да ги имаш овие проблеми.

Ama ne mi e jasno zs posle to imat internet i plus nemat password a signal super e!me razbiras?

Ama ne mi e jasno zs posle to imat internet i plus nemat password a signal super e!me razbiras?

Ти прекинува / варира сигналот на моменти, затоа те зеза така. Ништо страшно, добро е за без пари :)

Aj pomagajte!!!
Imam internet wireless od negde fajkam neznam kakov e i si imam sekogas ubav signal e sega si imam internet so nadvoresna antena fajkam ama neznam dali e mozno ko ke mi dzvonit mobilen telefon mi pajgat signalov to e eden problem i dr e: si surfam i naednas ne mi se otvarat stranicava a dolu si pisit connect i very good signal 11mbps i za da imam odam vo ova so e na slikava stegam RENEW ili pak stegam repair i pak si imat normalno! So mozit da e?:toe::toe::toe:
Е да варира и јас 8 месеци имав гага интернет и ми паѓаше почесто. Ама кога е гага и киселината е блага.

Помош.Конектирање на 2 компјутера во мрежа.

Некој од вас мора да знае како се ставаат 2 компјутера во мрежа, кај едниот имам XP, а кај другиот Windows 7. Може помош? -_-....

Фала Однапред:smir:

Не сурфај на сајтови хостирани на истиот сервер додека префрлаш фајлови преку FTP. За најсигурно, не сурфај воопшто (исклучи го прелистувачот).

Ако тоа не помогне, оди во Edit - Settings во FileZilla, па во Transfers стави 1 за Maximum simultaneous transfers.
ако го подесам вака ова се јавува, и пак не може да закачам
screenmzm.jpg

На кафе сум со другарче и тој на неговиот ЛТ има Wireless пас кој му е мемориран и користи виста...
Прашвам за Пас да ми дадат не ми даваат и мене копиљациве...
Како можам да го најдам ....каде мy е мемориран???

На кафе сум со другарче и тој на неговиот ЛТ има Wireless пас кој му е мемориран и користи виста...

Неможеш.

Ај пробај со ова http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
Пушти го кај другарчето, треба да ја видиш меморирана шифра

Програмчево е наменето за откриваење на заборавена шифра на комјутерот на кој била меморирана. Во случајов другарчето ја заборавил таа.

Барам HD слики од природа за постер со димензии: 130 см х 100 см.

Барам HD слики од природа за постер со димензии: 130 см х 100 см.

Барај слики на Google и намести колку големи слики да ти бара.\

И пиши нешто вака:

hd nature wallpapers

Можда во грешка тема пишам ама ајде: знае некој каде се проверува остварен сообраќај на CableTel на нет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom