Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
Zdravo

Aj pomagajte!!!
Imam internet wireless od negde fajkam neznam kakov e i si imam sekogas ubav signal e sega si imam internet so nadvoresna antena fajkam ama neznam dali e mozno ko ke mi dzvonit mobilen telefon mi pajgat signalov to e eden problem i dr e: si surfam i naednas ne mi se otvarat stranicava a dolu si pisit connect i very good signal 11mbps i za da imam odam vo ova so e na slikava stegam RENEW ili pak stegam repair i pak si imat normalno! So mozit da e?:toe::toe::toe:

Attachments

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Космичка енергија, односно карма ти враќа што крадеш од друг човек.

Стави си дома свој и нема да ги имаш овие проблеми.

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
Космичка енергија, односно карма ти враќа што крадеш од друг човек.

Стави си дома свој и нема да ги имаш овие проблеми.
Ama ne mi e jasno zs posle to imat internet i plus nemat password a signal super e!me razbiras?

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Aj pomagajte!!!
Imam internet wireless od negde fajkam neznam kakov e i si imam sekogas ubav signal e sega si imam internet so nadvoresna antena fajkam ama neznam dali e mozno ko ke mi dzvonit mobilen telefon mi pajgat signalov to e eden problem i dr e: si surfam i naednas ne mi se otvarat stranicava a dolu si pisit connect i very good signal 11mbps i za da imam odam vo ova so e na slikava stegam RENEW ili pak stegam repair i pak si imat normalno! So mozit da e?:toe::toe::toe:
Е да варира и јас 8 месеци имав гага интернет и ми паѓаше почесто. Ама кога е гага и киселината е блага.

F

FallenHypaspist

Гостин
Помош.Конектирање на 2 компјутера во мрежа.

Некој од вас мора да знае како се ставаат 2 компјутера во мрежа, кај едниот имам XP, а кај другиот Windows 7. Може помош? -_-....

Фала Однапред:smir:

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
Не сурфај на сајтови хостирани на истиот сервер додека префрлаш фајлови преку FTP. За најсигурно, не сурфај воопшто (исклучи го прелистувачот).

Ако тоа не помогне, оди во Edit - Settings во FileZilla, па во Transfers стави 1 за Maximum simultaneous transfers.
ако го подесам вака ова се јавува, и пак не може да закачам

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
На кафе сум со другарче и тој на неговиот ЛТ има Wireless пас кој му е мемориран и користи виста...
Прашвам за Пас да ми дадат не ми даваат и мене копиљациве...
Како можам да го најдам ....каде мy е мемориран???

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На кафе сум со другарче и тој на неговиот ЛТ има Wireless пас кој му е мемориран и користи виста...
Неможеш.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ај пробај со ова http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
Пушти го кај другарчето, треба да ја видиш меморирана шифра

Програмчево е наменето за откриваење на заборавена шифра на комјутерот на кој била меморирана. Во случајов другарчето ја заборавил таа.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Барам HD слики од природа за постер со димензии: 130 см х 100 см.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Можда во грешка тема пишам ама ајде: знае некој каде се проверува остварен сообраќај на CableTel на нет?

Kajgana Shop

На врв Bottom