Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Два дена не можам да отворам меил на Yahoo не знам во што е проблемот може малку помош?

успеев со IExplorer,фала на помош

Порано си пуштам кајгана, логиран сум.
Пуштам маил, логиран сум.
Сега треба нон-стоп да се логирам -.-
Како да направам да не е вака...?

Порано си пуштам кајгана, логиран сум.
Пуштам маил, логиран сум.
Сега треба нон-стоп да се логирам -.-
Како да направам да не е вака...?
Remember me, or something..?

imam mirc i koa pisam #macedonia mi izlevaat nekoj cudni iminja i se isti moze nekoj da mi pomogne ???

Се конектираш на Undernet откако ќе се конектираш одиш /j macedonia на status и ако ти излегуваат имиња ти пишува некој на private, селектирај ги прозорците и изгаси ги.

Има ли некој искуство со hamachi дигање сервер и такви ствари ми треба помош...:jaj:

Ми треба помош:

Ставив интернет wimax интернет од Неотел, имам лап топ и мрежниот кабел директно ми оди во лап топот, за да користам низ цела куќа ми треба да купам некој дополнителен адаптер, што е тоа? каков е тој адаптер?

Ми треба помош:

Ставив интернет wimax интернет од Неотел, имам лап топ и мрежниот кабел директно ми оди во лап топот, за да користам низ цела куќа ми треба да купам некој дополнителен адаптер, што е тоа? каков е тој адаптер?

Wireless Router?

Како можам да гледам видеа на страни кои се дозволени само во САД. Имам слушнато дека ако ја посетам страната преку некоја американска ќе можам. Знае некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom