Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака јас имам мал проблем.
Симвев една програма и ја земав со 59 кбпс. Програмата е негде 50 МБ па за 20 мин требеше да се симни.
Ја симнував со уТорент и кога стигна до 99,9 % ми напиша дека требит да чекам уште 1 сат и се земаше со 1 кбпс.
Јас нормално го стопирав торентот и пуштив да се зема филм за да видам дали истото ке се случи и со него, но не се случи тој си се симна нормално.
Ако знае некој што е проблемот нека пиши
Ви благодарам однапред.!
Позз.!

Стопирај го торентот, и пушти го после една минута.

Нема сидери, и нема одкаде да ја симнуваш. Друго објаснување... :toe:
Ок. Фала, а торентот ти мо го даде ако се сеќаваш она за песна со спот да ја напрајш во мп3, ко ке ја симнам ако знајш ке кажеш како да ја ракувам.
Позз.

Тоа делот кај мрежната картичка незнам да го најдам. имам 5 фолдери со имиња од типот на асдасд-афасгд-аергадрфг-садфг-ас. Како да видам која ми е мрежната?

Смени ги на сите :)

Ок. Фала, а торентот ти мо го даде ако се сеќаваш она за песна со спот да ја напрајш во мп3, ко ке ја симнам ако знајш ке кажеш како да ја ракувам.
Позз.

Незнам за која ми зборуваш...save2pc ?

Пошто не знаев каде да прашам ќе прашам овде...
Сакам да ставам нов интернет ама неможам да се одлучам дали MaxADSL или ТелеКабел...? Ај ако може малку совет од тие што имале искуство со овие два интернети...:toe: Фала

Пошто не знаев каде да прашам ќе прашам овде...
Сакам да ставам нов интернет ама неможам да се одлучам дали MaxADSL или ТелеКабел...? Ај ако може малку совет од тие што имале искуство со овие два интернети...:toe: Фала
Па зависи, колкава брзина и колку гига бараш ??
Ама адсл е поубо а пак сега она кабелска, телефон и интернет за 3000 денари месечно а неограничено, мислам до 150 ГБ ти е супер

Ама адсл е поубо а пак сега она кабелска, телефон и интернет за 3000 денари месечно а неограничено, мислам до 150 ГБ ти е супер

Да не е 100 GB?

а бе..... сега си земав уште еден компјутер и сакам двата да ги поврзам у мрежа за да префрлам работи од другиот компјутер(немора да има интернет)....па да кажете како може да се повзат...

а бе..... сега си земав уште еден компјутер и сакам двата да ги поврзам у мрежа за да префрлам работи од другиот компјутер(немора да има интернет)....па да кажете како може да се повзат...

Имаш цела тема тука некаде, таму знам све убаво објаснив :)

Колку сообраќај ти е доволно?

Епа сигурно над 50 GB. Стално download-ирам нешто така да мислам дека под 50 GB ништо нема да ми сврши работа...Дури и за 50-ката се сомневам дека ќе ми биде доволна ама ќе морам малку да се смирам до слегнување...:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom