Интернет феноменот Boxxy

• Креатор на темата Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување Време на започнување
theboxxyisbackbydavide8.gif

Неможеш да кажеш. Мош у нејнио живот си е нормална особа. Од дека да га знам, мош од досада го праве тва, мош сака да постигне нешто-да оде директно у Холивуд. Таа Бокси не ми е нешто посебно, ама коо га видех таа од Saseptt - Таби неможех да останам рамнодушен. Мош да е мрднана, незнам, ама сигурно е талентирана, види кои фаци ги праве, звуци, покрети, таа креативност, отвореност. Да прошеташ цела Македонија не верувам да најдеш таква опуштена и талентирана момичка, дури ни за видео да се снима. Па и слатка. :)

Види вака сеа...она тоа го прави зошто сака да стане популарна, сигурно нема за џабе да се глупира кај што може цел свет да ја види(да се глупираш е во мода). Тие гримаси и останатото што го наброја е само глупирање, едноставно што е треба да си замислиш за да не ти е глупо дека глупирањето е интересно. Мрдната не е пошто немаше да се ЗАЕБАВА, ќе се понашаше како ретардирана осова на која му течат лиги и со отворена уста ти прави аааааааааа...брат ова е едноставно глупирање. Јас не викам дали е глупо или не за гледање, ама тие работи она што ги прави и такви ги има уште многу, едноставно е глупирање. Сепак треба да знаеш и да се изглупираш убаво за да те гледаат сите.:toe:

ОК, 20 секунди и толку. Ме нервира некој коа праи ам м м ам м ммммм ам ммммм м ам ма амамм... Неможам, на живци ми иде.
НО, наидов на интересен коментар на ЈуТуб...

TITS OR GTFO е оригиналот

Душа бе... За некои луѓе live your life in your own way знае да биде уништувачка фраза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom