Интернет феноменот Boxxy

• Креатор на темата Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има доста по интернетов.Не е интернет за секогоо НЕ.

Мене ми е многу интересна, исто така successful troll! :)

Јас претпочитам да ги гледам овие , барем ќе научам нешто

Да е иритантна-да,иритантна е.
Да е секси-да,секси е.

Незнам кој и е филмо, ама таа момичка или е страшно мрднена, нетаман, испукана, забегана, скршнена... или е јако интелигентна и талентирана за глума. :)
Само се глупира за да биде интересна, а многу луѓе на светов обожаваат глупости, а некои па и не приметуваат дека е глупост и им станува интересно тоа итн итн:toe:
Баш е слатка :tv:
Убава е:tv:

/b/'s Queen/most famous attention whore.. од пред две факинг години.

Само се глупира за да биде интересна, а многу луѓе на светов обожаваат глупости, а некои па и не приметуваат дека е глупост и им станува интересно тоа итн итн:toe:

Неможеш да кажеш. Мош у нејнио живот си е нормална особа. Од дека да га знам, мош од досада го праве тва, мош сака да постигне нешто-да оде директно у Холивуд. Таа Бокси не ми е нешто посебно, ама коо га видех таа од Saseptt - Таби неможех да останам рамнодушен. Мош да е мрднана, незнам, ама сигурно е талентирана, види кои фаци ги праве, звуци, покрети, таа креативност, отвореност. Да прошеташ цела Македонија не верувам да најдеш таква опуштена и талентирана момичка, дури ни за видео да се снима. Па и слатка. :)

Неможеш да кажеш. Мош у нејнио живот си е нормална особа. Од дека да га знам, мош од досада го праве тва, мош сака да постигне нешто-да оде директно у Холивуд. Таа Бокси не ми е нешто посебно, ама коо га видех таа од Saseptt - Таби неможех да останам рамнодушен. Мош да е мрднана, незнам, ама сигурно е талентирана, види кои фаци ги праве, звуци, покрети, таа креативност, отвореност. Да прошеташ цела Македонија не верувам да најдеш таква опуштена и талентирана момичка, дури ни за видео да се снима. Па и слатка. :)

Има таа повеќе виде ако и ги разгледаш хаха.Стварно е креативна и интересна за разлика од оваа бокси

Има таа повеќе виде ако и ги разгледаш хаха.Стварно е креативна и интересна за разлика од оваа бокси

Да да, видех неколко :) не се зајбави, види коо фацка е :)

1255021545185.jpg

Да почнеме со колекцијата? ^__^

ОК, 20 секунди и толку. Ме нервира некој коа праи ам м м ам м ммммм ам ммммм м ам ма амамм... Неможам, на живци ми иде.
НО, наидов на интересен коментар на ЈуТуб...

Shopped boxxy, ugly boxy. You deserve to die.

НО, наидов на интересен коментар на ЈуТуб...
Леле на што си наишол........... овој коментар НЕ, НИКАКО не се користи во 90% од случаите со camwhores. :D

А ќе ми каже некој...

Зошо има -цела- тема за оваа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom