Интернет феноменот Boxxy

• Креатор на темата Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување Време на започнување
O

Orion.

Гостин
Веројатно повеќето од вас особено оние кои киснат на youtube знаат за девојчето кое се претставува како Boxxy. Имено дотичната со само три нејзини видеа, во рок од 8 дена откако создаде акаунт на youtube, успеа да добие 21,800 subscribers, 1,4 милиони video views и преку 38,000 коментари. Иронично, ама таа во своите видеа освен неконтролирано смеење, неразбирливо говорење и гестикулации друго ништо не прави а стана вистински интернет феномен. Некои ја мразат други ја сакаат, но никој не и останува рамнодушен. После некое време и го хакнаа youtube акаунтот и ја снема, но овие денови повторно се појави ветувајќи нови видеа. Се шират гласини дека луѓево биле толку опседнати со девојчево па и доаѓале дома, и праќале заканувачки писма и морала да се исели. Случајно дознав за Boxxy пред некој ден од моја другарка(веројатно зашто не сум некој нет фрик:)) Еве ги трите нејзини видеа:

Типкава праи клипови по нарачка? :) Така ја разбрав на крајот на првиот клип.

зошто одеднаш како да ми се слоши??? :pov:
прв пат ја гледам оваа и жалам што потрошив неколку мин. од моето драгоцено време :tapp:

1294958579932.jpg

Глупости, не сфаќам зашто би ја гледал или би бил опседнат со неа.

... Али tabby Ми се свиѓа повеќе и често си ја пуштам да видам што има од неа.Има доста клипчиња на youtube и доста популарна е и она.Ми се чини дека оваа ја емитира неа.Таби е покреативна иначе...
Чисто ради споредба

link

Незнам кој и е филмо, ама таа момичка или е страшно мрднена, нетаман, испукана, забегана, скршнена... или е јако интелигентна и талентирана за глума. :)

Не можев да го догледам, влакната по цело тело ми се ежеа додека ја слушав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom