Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Услугата е за Милан, не за нас, да се разбереме.Ништо,тоа е тоа
Им честитам на навивачите на Интер,се најдобро![]()
Ке ви направиме услуга следната недела,против Наполи ќе тепаме![]()
за судијата немам замерки воопшто на 2-3 пати направи некои ситни грешки и тоа е тоа. и да за бурдисо мислев ма да и серџо не беше нешто посебно (како и да е да не беше тој ќе примевме 15 лол) а интер победи заслужено имаат подобар тим од рома а и повеќе среќа понекогаш![]()
Прво,честита победа до сите фанови на Интер на форумот....
Сосема заслужена победа, никој не ни е крив што Бурдисо лошо реагираше(искрено не мислев дека ќе му даде црвен) и што имате покретен напад кој се движи постојано, свака част за тоа....
Е сега немој да го тупете со тоа како на среќа сме дале два гола од некои ситни грешки на судијата, незнам како можете да спомнувате такви работи, па доколку е така и на Менез не му седеа некои ситни фаули(ви текнува кога Мота го удри без топка а не беше досуден фаул), јас искрено не сум таков да влевам во ситници, али наместо што ја барате грешката во ситните грешки на Таљавенто, подобро е да кажете дека сте играле со втора постава во одбрана и дека ви фалеле првотимците(Лусио,Самуел и Киву) тоа е на некој начин подостоинсвен начин да ги оправдате тие тва гола кои ги примивте, а не да кажувате како тие влегле на среќа, колку и да се на среќа тие два гола сепак Рома покрена некоја си иницијатива каква-таква со играч помалку, али повторувам не е кривец судијата туку одбраната... друга работа читам требало 8-3 да заврши или па да не бил Серџо што ли ќе било и такви некој постови, да се разбереме и Рома имаше свои моменти на почетокот на второто полувреме, Цезар во една ситуација три пати го спаси својот гол со екстра одбрани, значи и Рома имаше свои шанси за гол, сепак црвениот картон на Бурдисо и пеналот кој го направи ја решија утакмицата, потоа нормално на 3-1 и играч помалку тешко се игра, тогаш Интер направија многу шанси....
И ве молам немој само да ми реплицирате со содржина како Таљавенто направил некој судиски грешки и како сме ги дале тиа два гола на среќа, ви образложив погоре во постот што мислам јас, доколку не се согласувате тоа е ваш проблем, јас не зборам на празно, можеби сега мислите дека не сум во право но во наредните утакмици кога ќе играте со други екипи ќе дознаете дека сум во право....
уште еднаш повторувам сосема заслужена победа со таа одбрана која ја имавте, големо браво... сега Деко казни ме![]()
Пупоне ќе те личи со аватаров што ти го даде Деко, многу убав![]()
Звер, ја погодив на полувреме сега уште 2-2 на крај да заврши.Мислев или 2-2 или 3-3 да кажам на крај ама се одлучив за 2-2.Ако ја погодам и на крај ке се убијам зашто не ја уплатив, еднаш годишно така се гаѓа
срам да ти е![]()