Интер vs. Рома 6 Февруари (недела)

• Креатор на темата Креатор на темата Me2
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот Интер - Рома?

• Вкупно гласачи
    73
Статус
Затворена за нови мислења.
9t3gk9.jpg

2cz1oy0.jpg

2howjgp.jpg

351u6v8.jpg

2rc72h1.jpg

Дерби бе!!! :) :) :)

Боби[Мкд];4077883 напиша:
Daniel+Van+Buyten+Diego+Milito+Bayern+Muenchen+VA72EScYVwKl.jpg

:back:

Да не бидам офтопик:
Кај рома ќе отсуствува Пизаро кој што секогаш игра добро против Интер, голем плус, според италијанските медиуми можно е и со 4-4-2 да почнат исто така голем плус со оглед на тоа што Интер потешко игра кога противникот има еден напаѓач и двајца крилни напаѓачи, значи Менез би требало да остане на клупа. Ова е според италијанциве, останува да видиме, јас искрено се надевам дека се во право со ова.

Сепак Менез изгледа ќе игра.
Можни состави:

Интер: Цезар, Маикон, Кордоба, Ранокиа, Занети(Нагатомо), Карја(Занети), Камбиасо, Мота, Снајдер, Пацини, Ето.
Рома: Серџо, Касети, Хуан, Бурдисо, Рисе, Перота, Де Роси, Симплицио, Менез, Бориело, Вучиниќ.

^да да така ќе започнат, тоа му стана навика на Раниери, дури во второ полувреме го пушта Менез и од класична 4-4-2 се добива 4-3-3

.........Менез...................Вичиниќ............

.....................Бориело...........................

значи прво полувреме очекувам Рома да има пасивна игра, а Интер да преовладува со играта... и доколку прво полувреме не примиме гол очекувам второ Рома да ја превземе иницијативата и да стори нешто повеќе...

^да да така ќе започнат, тоа му стана навика на Раниери, дури во второ полувреме го пушта Менез и од класична 4-4-2 се добива 4-3-3

.........Менез...................Вичиниќ............

.....................Бориело...........................

значи прво полувреме очекувам Рома да има пасивна игра, а Интер да преовладува со играта... и доколку прво полувреме не примиме гол очекувам второ Рома да ја превземе иницијативата и да стори нешто повеќе...
Знам, за тоа и се бунеле играчите на Рома, повеќе во најавата на натпреварот.

Пупонче си у едно аватарче ?

може, ама на една недела, оти многу ќе ми дојде кладење се кладев со една женска за Интер што навива во профил пикчер на фб, па така да една недела може, аватар по наш избор, нерешено никому ништо :)

може, ама на една недела, оти многу ќе ми дојде кладење се кладев со една женска за Интер што навива во профил пикчер на фб, па така да една недела може, аватар по наш избор, нерешено никому ништо :)

Договорено :)

Le probabili formazioni:

Inter (4-3-1-2): 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2Cordoba, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 10 Sneijder; 9 Etòo, 7 Pazzini.
A disp.: 21 Orlandoni, 23 Materazzi, 55 Nagatomo, 20 Obi, 29 Coutinho, 27 Pandev 22 Milito
All.: Leonardo.
Squalificati: Chivu.
Diffidati: Pazzini, Nagatomo.
Indisponibili: Stankovic, Mariga, Lucio e Samuel.

Roma (4-3-3): 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 4 Juan, 29 N. Burdisso, 17 Riise; 20 Perrotta, 16 De Rossi, 30 Simplicio; 11 Taddei, 22 Borriello, 9 Vucinic.
A disp.:32 Doni, 25 G. Burdisso, 3 Castellini, 33 Brighi, 23 Greco, 94 Menez, 97 Rosi
All.: Ranieri.
Squalificati: Mexes.
Diffidati: Vucinic, Rosi, Cassetti, Greco, Brighi.
Indisponibili: Pizarro, Adriano, Totti

ARBITRO: Tagliavento di Terni
Assistenti: Copelli e Liberatore. Quarto Uomo: Damato

како што претпоставив Менез ќе започне на клупа, али Раниери секогаш изненадува со некој непромислен потег, еве сега пример е најавен составот со 2 напаѓача, но тој во последен момент може да испадне со 1 напаѓач или пак со 3, абе тинкер мисли до последен момент :)

Подобро кажи имам желба да заврши нерешено.А одбраната каква таква е подобра од бонера и антекурала!
П.С.Желби не исполнуваме!Форца Џенова,нека се повампират!

Незнам тоа,ѕирни ја табелата !!
24 примени со 2 утакмици помалку(Фиорентина и Рома), наспроти 19 ..

Така да на моменталнава бројка додади + мин.2 гола.

Форца Рома !! :D

Со тешко срце кажувам дека сакам интер да тепа зашто стварно ни одговара рома да загуби па ние со интер на мегдан следната ама мислам дека нерешено ке заврши сепак.2-1 на полувреме и 2-2 на крај...

Звер, ја погодив на полувреме сега уште 2-2 на крај да заврши.Мислев или 2-2 или 3-3 да кажам на крај ама се одлучив за 2-2.Ако ја погодам и на крај ке се убијам зашто не ја уплатив, еднаш годишно така се гаѓа

најдобар играч на интер- Серџо бравоС
ако не проработи менез слободно нека го прекинат натпреварот

--- надополнето ---

уште еден напаѓач кај интер лорија браво браво пак ќе примаме 4

најдобар играч на интер- Серџо бравоС
ако не проработи менез слободно нека го прекинат натпреварот

Баш него го извадија и ставија дефанзивец

Васе кај си бе, те нема нешто? какво е времето?
П.С поздрав со сите миланисти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom