Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај Балотели има да учи од Занети.cisto da mu objasne koj e koj
![]()
Па ? Ти не би ???? Во први 8 кола 7 бода имаа што очекуваш да се збори.E не тинкај на куров и ти сеа!!!До вчера неможеше да се изнајадеш гомна за твојот тим,како биле умрени ,му пичкараше на Алегри се до трето колено,на келавите до осмо,и сеа коа врзавте некоја победа,почна на стапов да се качуваш...
Сериозно, дали ти се палиш на овакво дерби? Кажи ми на што личи ова? Во моментов Милан е за нијанса подобар од Интер, но во глобала гледано двете екипи се мизерни, мизерни у смисол на нивото на кое треба да бидат вакви два Великани. За натпреваров конкретно, Интер подобро играше во првите 15тина минути, подоцна Милан од никаква игра го даде голот и нормално моментумот беше на нивна страна и затоа создадоа уште неколку шанси но за наша среќа го имаме на голот Ханданович кој спаси 2-3 чисти гола. Во второ, Милан 0(нула), нигде ги немаше, Интер исто, дрва, направија 1-2 шанси, онаа на Паласио што ја фати Абијати и уште еден удар мислам имаше и ништо повеќе. Потоа на среќа го даде голот Скелото, сигурен сум дека и он не е свесен како го даде и од тој момент не мрднаа двете екипи. Милан само имаше шанса преку шутот на Нианг, останатото ништо.Милан и Интер биле на исто ниво баааахахахахахахаха
Еј значи алал вера,се згазив од смеење. хахах
Ако ништо друго бар ќе се изнасмее човек на темава.![]()
А ваш сакатомо и ќелавицата поарни беа....koe kopile e crnoto ej,go zgazna na povredenata noga Ranochia,cisto radi keif,mu ebam toa.
Му реплицирав на другар ти да не се повторувам сеа....Сериозно, дали ти се палиш на овакво дерби? Кажи ми на што личи ова? Во моментов Милан е за нијанса подобар од Интер, но во глобала гледано двете екипи се мизерни, мизерни у смисол на нивото на кое треба да бидат вакви два Великани. За натпреваров конкретно, Интер подобро играше во првите 15тина минути, подоцна Милан од никаква игра го даде голот и нормално моментумот беше на нивна страна и затоа создадоа уште неколку шанси но за наша среќа го имаме на голот Ханданович кој спаси 2-3 чисти гола. Во второ, Милан 0(нула), нигде ги немаше, Интер исто, дрва, направија 1-2 шанси, онаа на Паласио што ја фати Абијати и уште еден удар мислам имаше и ништо повеќе. Потоа на среќа го даде голот Скелото, сигурен сум дека и он не е свесен како го даде и од тој момент не мрднаа двете екипи. Милан само имаше шанса преку шутот на Нианг, останатото ништо.
Мене ко фан на Интер ваква утакмица не ми ги задоволува апетитите, ама воопшто не ми е ни близу до она право дерби, кога во Интер и Милан играа играчи ко Снајдер, Ето, Роналдињо, Кака, Сидорф. Сега играат Скелото, Мунтари, Запата, Сакатомо и компанија, мизерија жива, ми се повраќаше додека гледав.
Знам дека после победата над Барселона ви се дигнаа малце апетитите, што е и нормално, но треба да се биде реален.![]()
Резултатите од оваа сезона, меѓусебните, местата на табела, целта на двете екипи, све се поклапа ...Милан и Интер биле на исто ниво баааахахахахахахаха Еј значи алал вера,се згазив од смеење. хахахАко ништо друго бар ќе се изнасмее човек на темава.
![]()
Ја убаво знам што сакаш да кажеш ама не си реален. Ти реков пред малце еве ќе ти кажам пак, ве удри во глава добрата серија на Милан од 2013 и победата над Барса, инаку убаво ти напиша Син, меѓусебните дуели, местата на табела, разликата во бодови, се се поклопува и факт е дека двете екипи се мизерија за нивни стандарди. Реален сум и си признавам дека иако сме на еден бод од тоа трето место сепак имаме минимални шанси за тоа трето место, мизерна е играта, главниот напаѓач ни е повреден, се на се треба чудо да се случи за Интер да биде на крајот на сезоната трети.А ваш сакатомо и ќелавицата поарни беа....
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 23:21 ---
Му реплицирав на другар ти да не се повторувам сеа....
Што тој ? Го гледаш кој педерски потег го прави ?Ај Балотели има да учи од Занети.
![]()
А овај неблагодарниот?
Јас се плашев од Икарди ама ништо.Чиста среќа ги спаси Милан што не влезе Роки да го реши натпреварот.
најдобро ке биде нерешенода заврши да не му се доближи
некој случајно на Јуве
![]()