Интер - Јувентус (Сабота од 15:00)

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Juventus je do kraja sačuvao loptu i gol a nakon isteka sudijske nadoknade desio se brutalan start Cambiassa nad Giovincom nakon kojeg je dobio direktan crveni karton. Fudbaler Juventusa je dobro prošao, lako je mogao zadobiti otvoren prelom noge, a na kraju se srećom pridigao.

Esteban Cambiasso is in the Juventus dressing room apologizing to everyone, not just Giovinco.
Не дека нешто сакам да го извадам од гомната али Камби е поштен играч. Али сакам да добие максимална казна за стартов, затоа што ја заслужи, колку и да му е криво отпосле џабе е.

И никој не погоди од анкетава... не ве бива за типувачи.

Инаку, нека ни е честито победата :rolleyes:

Cambi ja pretera, toa e moment na blekaut i se desi, nema nazad, nema opravduvanje ...
Odma svati sto napravi, igracite na Juve i Conte mu dozvolija da se izvini na Gio, Conte zastana vo negova odbrana a po mecot otisol i vo soblekuvalnata na Juventus da im se izvini na site ...

Ne razbrav deka Gio e poseriozno povreden, toa e najbitno, zasto startot bese horor.

Cestito do fanovite na Juve, zasluzena pobeda, podobri se momentalno bajagi od Inter i toa e toa, ovoj Inter ne zasluzuva da e tret toa sigurno, a sto e do mene, se nadevam nema da uspeat ni vo LE da se plasiraat.

Еве ви го Конте ваков бил, онаков бил, многу зборел, се покажа на крај кој каков човек е.

Esteban Cambiasso is in the Juventus dressing room apologizing to everyone, not just Giovinco.
Не дека нешто сакам да го извадам од гомната али Камби е поштен играч. Али сакам да добие максимална казна за стартов, затоа што ја заслужи, колку и да му е криво отпосле џабе е.
Cambi ja pretera, toa e moment na blekaut i se desi, nema nazad, nema opravduvanje ...
Odma svati sto napravi, igracite na Juve i Conte mu dozvolija da se izvini na Gio, Conte zastana vo negova odbrana a po mecot otisol i vo soblekuvalnata na Juventus da im se izvini na site ...

Ne razbrav deka Gio e poseriozno povreden, toa e najbitno, zasto startot bese horor.

Cestito do fanovite na Juve, zasluzena pobeda, podobri se momentalno bajagi od Inter i toa e toa, ovoj Inter ne zasluzuva da e tret toa sigurno, a sto e do mene, se nadevam nema da uspeat ni vo LE da se plasiraat.
Исклучиво ОВА го вади од гомната. Искусен играч како него да оди ос ОТВОРЕН ЃОН не смеј. Затоа јас не му прифаќам ниту извинување ниту ништо.
Нека си признај барем дека бил во афект,нешто се разбудил приматот во него дека немал контрола на себе итн итн. Чекам прес.

Живи луѓе сме, под притисок и немоќ така реагира секој смртник, еве и јас (уште големо фудбалско име) еднаш вака слично разнесов еден копиљ што ме дриблаше и си играше со моите емоции во Форца
Камбиасо е господин човек не не е ова некоја дамка на таа репутација, а чим ништо не е сериозно со Ноне, може да се прости.

Под притисок и немок може да има кошкање, бутање па ако сакаат и нека се зачукаат, се во добриот дух на натпреварот :icon_mrgr:. Ама ова, му влага со отворен гон, и ајде помина тоа, и не ми е јасно што дигаше раце кога му даде црвен картон, како у смисол абе не напраив ништо :eek:

Еве ви го Конте ваков бил, онаков бил, многу зборел, се покажа на крај кој каков човек е.
И сеа Камбиасо е лош играч така? Пак ќе кажам, не го оправдувам за стартот, апсолутно посакувам максимална казна, али Камби не е Ибра, не е Касано, му се виде на фацата дека му е криво што така стартуваше. Да беа оние двајцата гореспоменати ќе отидеа уште еднаш да го згазнат место да му се извинат. Јебига се дешава у афект да направи некој ваква глупост, мизерни се Интер, Јуве со пола сили ги тепаше рутинирано.
Одма се гледа дека моментално Јуве е многу појак од Интер, уште две полувремиња да имаше Интер немаше да израмни.

И сеа Камбиасо е лош играч така? Пак ќе кажам, не го оправдувам за стартот, апсолутно посакувам максимална казна, али Камби не е Ибра, не е Касано, му се виде на фацата дека му е криво што така стартуваше. Да беа оние двајцата гореспоменати ќе отидеа уште еднаш да го згазнат место да му се извинат. Јебига се дешава у афект да направи некој ваква глупост, мизерни се Интер, Јуве со пола сили ги тепаше рутинирано.
Одма се гледа дека моментално Јуве е многу појак од Интер, уште две полувремиња да имаше Интер немаше да израмни.
Повеке ми беше коментарот наменет за Конте, пошто за него се јадеше гомна.

Нека не продава лицемерие камбијасо

Камбијасно испадна ѓубре со стартот на крај но веднаш од кога го направи се виде дека му е криво и отиде да се извини.Тоа извинување секако нема ич да му вреди ако Џовинко е посериозно повреден и ако не биде спремен пред се за утакмицата со Баерн,а да не правиме муабет колку ќе му беше ‘‘неважечко‘‘ извинувањето ако недај боже му скршеше нога на Џовинко.

Нека не продава лицемерие камбијасо
Koe licemerie ? Po sto zakluci deka e licemeren ? Mnogu drugi daleku pogolemi igraci imale vakvi ostri startovi pa nikomu nisto, samo retki se tie sto vednas se izvinuvale pa i odele vo soblekuvalna kaj protivnikot i pak pred site igraci da se izvinuva ...

Neznam sto poveke moze da napravi Kambi vo situacija koga shtetata e veke napravena, obicen smrtnik e, na sekoj ova moze da mu se sluci, da moze da go vrati vremeto sigurno deka ne bi reagiral vaka, ali toa e nevozmozno, ova e negov prv crven od koga e pristignat vo Evropa sto dovolno govori za nego ko igrac, deka ne e grub, ednostavno moment na Zatemnuvanje, se deshava, najvazno e Gio da nema poseriozna povreda, na sto i on se nadeva, toa i go rekol koga otisol kaj Juve vo soblekuvalna, deka se nadeva za negovo oporavuvanje za so Baern, i deka i Konte i ostanatite go prifatile negovoto izvinuvanje i imale razbiranje za deshavkata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom