Инструментална музика

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ја сакам оваа инструменталка на Пепи, само не ми е јасно како официјалниот спот за песнава не може да се најде на Јутјуб, бар јас не можам никако да го најдам. Ако некој по некоја случајност го има веќе пронајдено, ќе бидам благодарна да ми прати линк...:helou:

Best of instrumental prog-rock...

Малце ми се вкрстува темата со една друга во овој подфорум, па зато да си прашам овде.. Тука може да постираме каква било инструментална музика ? дали тука спаѓаат trip-hop, chillout e.t.c жанровите ???

Здравејте братја Македонци !
В Б'лгарија ште правим 30 години от рождението на Тоше Проевски, мир на душата му и т'рсја инструментала на една от нај-хубавите му песни , Лјубена Ако може помогнете ми ! Благодарја и живи и здрави сите !
rusanov74@abv.bg

Малце ми се вкрстува темата со една друга во овој подфорум, па зато да си прашам овде.. Тука може да постираме каква било инструментална музика ? дали тука спаѓаат trip-hop, chillout e.t.c жанровите ???

U redu e spored mene...iako pretezhno pod instrumentalna se misli na organska (sozdadena so instrumenti)...:)

Шо би сакал оваа да ми предаваше класична гитара...

Слушам, како не.:D

Liquid Tension Experiment, John Petrucci, Jordan Rudess, Buckethead, инструменталките на Dream Theater (ги имаат многу, го жалам James LaBrie), тоа углавном е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom