Инструментална музика

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Многу ја сакам оваа инструменталка на Пепи, само не ми е јасно како официјалниот спот за песнава не може да се најде на Јутјуб, бар јас не можам никако да го најдам. Ако некој по некоја случајност го има веќе пронајдено, ќе бидам благодарна да ми прати линк...:helou:

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Best of instrumental prog-rock...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Малце ми се вкрстува темата со една друга во овој подфорум, па зато да си прашам овде.. Тука може да постираме каква било инструментална музика ? дали тука спаѓаат trip-hop, chillout e.t.c жанровите ???

Член од
18 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здравејте братја Македонци !
В Б'лгарија ште правим 30 години от рождението на Тоше Проевски, мир на душата му и т'рсја инструментала на една от нај-хубавите му песни , Лјубена Ако може помогнете ми ! Благодарја и живи и здрави сите !
rusanov74@abv.bg

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Малце ми се вкрстува темата со една друга во овој подфорум, па зато да си прашам овде.. Тука може да постираме каква било инструментална музика ? дали тука спаѓаат trip-hop, chillout e.t.c жанровите ???
U redu e spored mene...iako pretezhno pod instrumentalna se misli na organska (sozdadena so instrumenti)...:)

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Шо би сакал оваа да ми предаваше класична гитара...

I

Intex

Гостин
Слушам, како не.:D

Liquid Tension Experiment, John Petrucci, Jordan Rudess, Buckethead, инструменталките на Dream Theater (ги имаат многу, го жалам James LaBrie), тоа углавном е.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Kajgana Shop

На врв Bottom