wot
њ
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.352
- Поени од реакции
- 33.200
have you been naughty?Ја за работа го користам така да мене ми требит шудапраа
сакаш да ти кажам како да те блокираат?![]()

have you been naughty?Ја за работа го користам така да мене ми требит шудапраа
сакаш да ти кажам како да те блокираат?![]()
Дај ќе те пројавам неколку пати, за се што може и ќе успееме ваљда хахахахаИмаше еден пост не знам од кој беше некоја шмизла и пишала "I don't want to live anymore I want to die" за некоја глупа работа и беше постот...attention whore прва класа.
И напишав само...then go and jump of a bridge and you will respawn in a different place, за 5 минути одма опомени ова она, тоа беше најблиску што бев да ме банираат.
На еден другар му го блокнаја пред месец и две недели заедно со фб профилот, причината беше дека немал 18 години па требаше да слика лична карта за потврда дека е над 18, стисна appeal и толку, еве после толку време никаков абер нема од таму.Здраво дечки! Пред две три недели ми го блокираа профилот на инстаграм и еве денес ми го вратија. Успеав да искомуницирам со луѓе и да го решам проблемот. Ако на некого му треба линк каде како, бујрум.
На жалост само за бизнис профили има надежНа еден другар му го блокнаја пред месец и две недели заедно со фб профилот, причината беше дека немал 18 години па требаше да слика лична карта за потврда дека е над 18, стисна appeal и толку, еве после толку време никаков абер нема од таму.
Мене на форумов @коцка ми даде опомена дека му реков на шејкспирот да се самоубие за општо доброИмаше еден пост не знам од кој беше некоја шмизла и пишала "I don't want to live anymore I want to die" за некоја глупа работа и беше постот...attention whore прва класа.
И напишав само...then go and jump of a bridge and you will respawn in a different place, за 5 минути одма опомени ова она, тоа беше најблиску што бев да ме банираат.
Абе пишува такви работи као не и се живее бла бла а постот беше нешто како нијансата на ноктите не и била погодена, мрш таму у Африка да копаш по калта за дијаманти.Мене на форумов @коцка ми даде опомена дека му реков на шејкспирот да се самоубие за општо добро![]()
На тир 200+ имаш ставено слики од коли,цвеќина и тн а на оние од 50+ се твои селфинаЗошто некои stories ми имаат по 200+ прегледи, а некои по едвај 50-60?
Ако си ја споделил и на фб се сумираат прегледите. Инаку јас само на инста ставам и од 130-40 следачи ке се случи само 50-60 да погледнат.Зошто некои stories ми имаат по 200+ прегледи, а некои по едвај 50-60?
Хахаха, ами тоа не се знае додека не се отвори сторито, нелиНа тир 200+ имаш ставено слики од коли,цвеќина и тн а на оние од 50+ се твои селфина![]()