wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.650
- Поени од реакции
- 34.075
have you been naughty?Ја за работа го користам така да мене ми требит шудапраа
сакаш да ти кажам како да те блокираат?
have you been naughty?Ја за работа го користам така да мене ми требит шудапраа
сакаш да ти кажам како да те блокираат?
Дај ќе те пројавам неколку пати, за се што може и ќе успееме ваљда хахахахаИмаше еден пост не знам од кој беше некоја шмизла и пишала "I don't want to live anymore I want to die" за некоја глупа работа и беше постот...attention whore прва класа.
И напишав само...then go and jump of a bridge and you will respawn in a different place, за 5 минути одма опомени ова она, тоа беше најблиску што бев да ме банираат.
На еден другар му го блокнаја пред месец и две недели заедно со фб профилот, причината беше дека немал 18 години па требаше да слика лична карта за потврда дека е над 18, стисна appeal и толку, еве после толку време никаков абер нема од таму.Здраво дечки! Пред две три недели ми го блокираа профилот на инстаграм и еве денес ми го вратија. Успеав да искомуницирам со луѓе и да го решам проблемот. Ако на некого му треба линк каде како, бујрум.
На жалост само за бизнис профили има надеж исто не смее да пројде поише од месец дена дека скроз те беишат така. Инаку само со чат може да се среди било кој проблем, линковите не им функционираатНа еден другар му го блокнаја пред месец и две недели заедно со фб профилот, причината беше дека немал 18 години па требаше да слика лична карта за потврда дека е над 18, стисна appeal и толку, еве после толку време никаков абер нема од таму.
Мене на форумов @коцка ми даде опомена дека му реков на шејкспирот да се самоубие за општо доброИмаше еден пост не знам од кој беше некоја шмизла и пишала "I don't want to live anymore I want to die" за некоја глупа работа и беше постот...attention whore прва класа.
И напишав само...then go and jump of a bridge and you will respawn in a different place, за 5 минути одма опомени ова она, тоа беше најблиску што бев да ме банираат.
Абе пишува такви работи као не и се живее бла бла а постот беше нешто како нијансата на ноктите не и била погодена, мрш таму у Африка да копаш по калта за дијаманти.Мене на форумов @коцка ми даде опомена дека му реков на шејкспирот да се самоубие за општо добро
На тир 200+ имаш ставено слики од коли,цвеќина и тн а на оние од 50+ се твои селфинаЗошто некои stories ми имаат по 200+ прегледи, а некои по едвај 50-60?
Ако си ја споделил и на фб се сумираат прегледите. Инаку јас само на инста ставам и од 130-40 следачи ке се случи само 50-60 да погледнат.Зошто некои stories ми имаат по 200+ прегледи, а некои по едвај 50-60?
Хахаха, ами тоа не се знае додека не се отвори сторито, нелиНа тир 200+ имаш ставено слики од коли,цвеќина и тн а на оние од 50+ се твои селфина