Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Море Земзела, ти си ми барем врсник и човек кој го почитувам.
Дај фати читај што пишува на рекламата!!!

За Скази карта беше 250, така да за овие ќе биде 300-400, по моја слободна проценка.
Добро дуже сепак убаво кажа вотка,Скази беше 50 пути дојден овие доаѓат втор пат,чул те Господ 300-400 денари :smir:

Добро дуже сепак убаво кажа вотка,Скази беше 50 пути дојден овие доаѓат втор пат,чул те Господ 300-400 денари :smir:

Клаберишча, само еден совет (за неинформисаните) : нормално, како и секогаш кога ДД организира журка, попожелно е да си набавите карта во претпродажба од овластените места, со стандард цена (250-300-400 ???) , и покрај тоа што би можело да има и поставена фиксна цена за на врата од пример лупам 500 денари! Верувајте, нема да биде така :pos: а и не е првпат!
Заклучок : кој сака да се прави фраер (на ДД жур) и да плати на врата...ќе го јаде немиен :helou:

ај бе нека дојде веќе 19,09..ми се иде :)

Значи ја мислам дека картата ќе биде 350 бидејќи толку беше и за Раџа Рам во МКЦ и за ГМС во Б2. И двете журки како и оваа беа организирани од Digital Dance.

Ооо ова интересно , проблем ми е шо треба да си давам 1500 се на се за да дојдам , ама ако сум при пара не се пропушта. :vozbud:

Друго е МКЦ и Б2 за разлика од Инфектед на саем.

Ај ако испадне сите клаберишча од Скопскиов регион да се збереме масовно да идеме, идам и ја, па шо ќе праам
Али за музиката нема да идам сигурно, разочаран сум од инфицираните пеќурки, слаби се :pos:

Манс, јас и тис ќе идеме за проводот, и јес да е фејЌерски, ама ќе бркаме пиЌки. Да надокнадиме за Бреинсел што не контактирафме ниедна пиќка. Д’ил?!

Манс, јас и тис ќе идеме за проводот, и јес да е фејЌерски, ама ќе бркаме пиЌки. Да надокнадиме за Бреинсел што не контактирафме ниедна пиќка. Д’ил?!
Ит из а Дил, Тончи!
Метрополис, ПиЌки'с, етц..етц..хир ви гоу! :pos:

А сериозно ќе доаѓале цел состав? Да не биде само бубњарот и гитаристот :/

За 1ви мај! На Хамзипашини конаци!

А сериозно ќе доаѓале цел состав? Да не биде само бубњарот и гитаристот :/
Абе на сликата се сите па се надевам дека сите ќе дојдат. Како и да е топ ќе биде. Иначе за тој шо рече дека ова не Б2 ни МКЦ да го потсетам дека Карл Кокс дојде преку Авалон а картата беше само 600 ден. што значи дека за ова над 400 нема да биде.

Infected Mushroom на 9. септември во Скопје

8B69911264B8BC49AB2D4DBE8C577322.jpg
Популарниот гоатранс-двоец од Калифорнија, познат по името Инфектед машрум (Infected Mushroom), на 9. септември во живо ќе музицира на забавата организирана од домашната промоторска куќа Дигитал денс. За потребите на настапот кој ќе се одржи на Скопски саем, популарното дуо доаѓа со уште неколку музичари кои свират со нив на ваквите концертни музицирања во живо.
Групата која вторпат ќе гостува пред скопската публика, домашна поддршка ќе добие од ексклузивците на Дигитал денс. Зад Инфектед машрум стојат Ерез Ајсен и Амит Дувдеван - Дувден, кои повеќе од една деценија се една од водечките групи на глобалната гоатранс-сцена.

411ED0FB8ED4334EA66FD428B56B63B8.jpg
Вметнувајќи пумпачки бас, впечатливи мелодии, живи инструменти и вокали во своите песни, ја заразија светската транс-публика, која секогаш со нетрпение го очекува секој нивен настап, без разлика дали двоецот свири во живо или поединечно вртат плочи како диџеи.

Забавата на Скопски саем почнува од 23 часот, а наскоро ќе биде позната и цената на билетите.

!!!ИЗВОР!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom